Skocz do zawartości

RENAULT MAGNUM ----------->>> B R E V I T E R

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Maluje sprejami jak narazie .

Nastepna mała aktualka :

Zamontowałem siodło . Tylne lampy jeszcze nie skonczone tak wiec bez chisteri ;p , kupiłem nowy klar i narazie chyba nieźle wyglada , jutro 2 warstwa .

Fotele coś a'la skóra która sie jak by to powiedzieć troche za mocno pomarszczyła :P , ale to jeszcze nie skocznone , no to fotki .

IMG_0890.jpg

IMG_0892.jpg

IMG_0893.jpg

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 87
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Malowanie ramy piękne bardzo gładkie i równe - bez paprochów.

Czemu światła są jednolicie czerwone?

A fotele - hmmm... wyglądają jakbyś je unurał w smole - jeśli Ci się podobają to spoko, ja osobiście bym je poprawił bo nieciekawie to wygląda.

Siodło - smar wyszedł bardzo fajnie, niemniej jednak żeby wyglądał bardziej naturalnie mógłbyś go trochę "poszarpać"

Pozdrawiam

Napisano

No fotele pomaluje na Mat. Siodło postaram sie troche poprawić , ale to juz jutro :P nie co ja gadam , dziś .

Teraz ... jeżeli macie jakieś pomysły co by można wsadzić w kabince , jakieś duperele codziennego użytku ;p

A lampy beda poprawione bo pomaranczowy clear do mnie idzie

Napisano

No no. Jak narazie idzie Ci nieźle. Teraz zauważyłem, że ładnie położyłeś czarny mat na ramie . Jedyne co mnie razi to fotele, ale jak idą do poprawy to jestem spokojny . I ożyw tylnie lampy (kierunkowskazy i wsteczne ) .

Pozdrawiam

Napisano

KRUGER_MAN Co do siodła to nałożył bym więcej smaru, tak aby nie było widać tych zagnieceń, bo w nich mieści się dużo smaru, i siodło wygląda tak jak by płaskie.

Napisano

Wyglądają lepiej ale nie najlepiej. No cóż kierowca bardzo dużo jeździ ta Magnumką........

• 4 months later...
Napisano

Nawet,nawet...Wcześniej pytałeś co by wstawic w tą luke po lewej stronie.Tak pomyślałem nad hydrauliką.Nikt jeszcze jej nie robil ja robie scanie z paka to tez nie zrobie ale moze ty jak bys chcial to pisz na gg to bym ci jakies foty podesłał jak to wygląda..A i jak by ktos niewiedzial jest to urządzenie które maja zazwyczaj samochody z wannami ale nie zawsze jest to potrzebne do wysypu ale mógł byś to zamontować.Jak miał byś jakies pytania to 9654148.Pisz...

Napisano

Radziłbym patrzeć na daty ostatnich aktualizacji.

A tak w ogóle to o ile się nie myle Kruger sprzedał już Magnum, bo na razie się nie zajmuje modelarstwem.

Pozdr. Krystian

Napisano

Tak , Magnumka poszła do Pawła216 , i reszta modeli tez sprzedana , "sprzęt" modelarski schowany gdzies w kartonie , i nie wiem kiedy zaczne znowu sklejać ;/ . Temat do zamkniecia/usuniecia . Pozdrawiam

Napisano

Skoro KRUGER_MAN nie kontynuje relacji (sprzedał model) temat zamykam.