KRUGER_MAN Napisano 18 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Maluje sprejami jak narazie . Nastepna mała aktualka : Zamontowałem siodło . Tylne lampy jeszcze nie skonczone tak wiec bez chisteri ;p , kupiłem nowy klar i narazie chyba nieźle wyglada , jutro 2 warstwa . Fotele coś a'la skóra która sie jak by to powiedzieć troche za mocno pomarszczyła :P , ale to jeszcze nie skocznone , no to fotki . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Malowanie ramy piękne bardzo gładkie i równe - bez paprochów. Czemu światła są jednolicie czerwone? A fotele - hmmm... wyglądają jakbyś je unurał w smole - jeśli Ci się podobają to spoko, ja osobiście bym je poprawił bo nieciekawie to wygląda. Siodło - smar wyszedł bardzo fajnie, niemniej jednak żeby wyglądał bardziej naturalnie mógłbyś go trochę "poszarpać" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 18 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2008 No fotele pomaluje na Mat. Siodło postaram sie troche poprawić , ale to juz jutro :P nie co ja gadam , dziś . Teraz ... jeżeli macie jakieś pomysły co by można wsadzić w kabince , jakieś duperele codziennego użytku ;p A lampy beda poprawione bo pomaranczowy clear do mnie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 No no. Jak narazie idzie Ci nieźle. Teraz zauważyłem, że ładnie położyłeś czarny mat na ramie . Jedyne co mnie razi to fotele, ale jak idą do poprawy to jestem spokojny . I ożyw tylnie lampy (kierunkowskazy i wsteczne ) . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 KRUGER_MAN Co do siodła to nałożył bym więcej smaru, tak aby nie było widać tych zagnieceń, bo w nich mieści się dużo smaru, i siodło wygląda tak jak by płaskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 20 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Na chwile obecną poprawiłem fotele , a dalej męczę lakier na elementach kasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Wyglądają lepiej ale nie najlepiej. No cóż kierowca bardzo dużo jeździ ta Magnumką........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 I pasażer...,a mi się fotele podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Nawet,nawet...Wcześniej pytałeś co by wstawic w tą luke po lewej stronie.Tak pomyślałem nad hydrauliką.Nikt jeszcze jej nie robil ja robie scanie z paka to tez nie zrobie ale moze ty jak bys chcial to pisz na gg to bym ci jakies foty podesłał jak to wygląda..A i jak by ktos niewiedzial jest to urządzenie które maja zazwyczaj samochody z wannami ale nie zawsze jest to potrzebne do wysypu ale mógł byś to zamontować.Jak miał byś jakies pytania to 9654148.Pisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Radziłbym patrzeć na daty ostatnich aktualizacji. A tak w ogóle to o ile się nie myle Kruger sprzedał już Magnum, bo na razie się nie zajmuje modelarstwem. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 1 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2009 Tak , Magnumka poszła do Pawła216 , i reszta modeli tez sprzedana , "sprzęt" modelarski schowany gdzies w kartonie , i nie wiem kiedy zaczne znowu sklejać ;/ . Temat do zamkniecia/usuniecia . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Mateusz Magnum już sprzedana A kolega niepotrzebnie odkopuje tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Skoro KRUGER_MAN nie kontynuje relacji (sprzedał model) temat zamykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi