KRUGER_MAN Napisano 19 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Wspominałem wcześniej że chce zrobić wnętrze ze stolikiem ( nie wiem jak to nazwać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Fajnie ci to idzie, no ten stolik najbardziej mnie interesuje. A ja już dzisiaj przesiadłem sie z sprayów na aero, i jestem bardzo zadowolony z efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Nie musiałeś usuwać tyłu. Wystarczyło trochę przerobić leżankę i dużo pracy mniej. Wycinasz jakby środek dorabiasz podłogę i boki. W efekcie masz przerobione na wersję z otwartym pakietem biurowym. Trzeba oczywiście jeszcze trochę rzeczy zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 No w malowaniu K.POLAK to moze jakos wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Może chcesz zrobić stoli/leżankę al'a Volvo VN ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 No w malowaniu K.POLAK to moze jakos wyjdzie Jak byś czytał dokładnie kolego to byś wiedział, że Kruger zmienił koncepcje malowania na firmę Breviter. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
posterMAN Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 chce zrobić wnętrze ze stolikiem ( nie wiem jak to nazwać ) TO się nazywa salonka kolego a jeżeli chcesz to ci mogę pomóc napisz na gadu to ci powiem jak dokładnie wygląda salonka w Magnum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 20 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Chodziło mi ze to sie nazywa wersja biurowa czy jakos tak , inni mówią salonka , ja wiem o co chodzi . A na stronie renault trucks znalazłem kabine w widoku 360' co prawda najnowszej wersji z wyższym dachem , ale salonka jest taka sama . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 31 Maja 2008 Share Napisano 31 Maja 2008 Dobra wersja biurowa czy DE LUXE jedno mi tam ale jestem ciekaw jak tam dalej Ci to idzie może jakiś UPDATE Bo się zaczynam niecierpliwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 31 Maja 2008 Autor Share Napisano 31 Maja 2008 No prosze , jaki zbieg okoliczności , własnie miałem robić update . Witam wszystkich po dłuższym nieodświeżaniu tematu . Prace idą jakoś do przodu . Silnik juz zamątowany , część osprzetu też . Piasty wycięte , jeszcze nie skrócone . I idąc za poradami , znowu wkleiłem leżanke wraz ze schowkami , teraz bedziemy kombinowali jak to ładnie wykończyć . Teraz czas na moje pytania pomocnicze . Jakim kolorem pomalować ( spray ) koła , szarym czy jakim , byle nie chrome effect bo to dziadostwo , chyba ze w ostateczności . I prosił bym o zapodanie jakiejs fotki , jak wyglądają nadkola w magnumce , nic nie mogłem znaleźć . Czekam na opinie i spostrzeżenia . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 31 Maja 2008 Share Napisano 31 Maja 2008 Nie czytałem nie wiem, zapytam się. Czy malowałeś silnik??, Jeżeli nie to dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 31 Maja 2008 Autor Share Napisano 31 Maja 2008 Nie malowałem nic , dopiero jak przykleje nadkola i zbiornik to wszystko pomaluje na czarny matt , a potem skrzynie biegów na srebrno. P.S. Miał by ktos te fotki nadkoli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 31 Maja 2008 Share Napisano 31 Maja 2008 (edytowane) Fotki znalezione na szybko: Edytowane 31 Maja 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 31 Maja 2008 Share Napisano 31 Maja 2008 Jak chczesz to ci, moge załatwić, ale w niedziele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 31 Maja 2008 Autor Share Napisano 31 Maja 2008 No i dziekuje bardzo Pani Adize Merida dzieki , te mi wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Jednak miałem jakieś 2 fotki na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Hej! Adize nie masz racji ponieważ te co pokazałaś są w wersjach DXI (czy cósik), ale na pewno nie ma ich w zwykłych renówkach 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Pierwsze nadkola są właściwe, bo pochodzą z 2001. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Z tego co ja wiem to te magnumki z nadkolami od Adize nie są takie same jak w magnum 2001. Te nadkola są stosowane w magnum 2,3 a 2001 ma takie jak w integralce, oczywiscie moze miec jezeli ktos je sobie zalozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Marcinzo pierwsza Magnumka od Adize to właśnie 2001, więc raczej ma własciwe nadkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 No no ... zasiadam na widowni, nie tylko na ciekawie zapowiadającą się relację ale też ze względu na pasję trakami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 18 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2008 Witam po dłuższej przerwie , ostatnio nie chciało mi sie nic zabardzo robić , ale usiadłem , poszpachlowałem i wyszlifowałem bak oraz przykleiłem go do ramy , teraz pracuje nad resztą ramy , moze w miejsce koła zapasowego dojdzie jakis bak . Teraz troche zaczne cos wiecej robić przy modelu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Ładnie, wciąż czekamy na pomalowanie ramy Czym szpachlujesz szpachlą revell, czy samochodową Novol? Widze, czym dalej to ładniej idą prace A rame jakim spreyem chcesz malować czarnym Motip, DecoLack..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 29 Lipca 2008 Autor Share Napisano 29 Lipca 2008 Uh ale sie zakurzył temat ... ale "mieliśmy" swoje kryzysy , jednak juz po , ufff No to prezentują sie na nastepujacym etapie Rama pomalowana matem , szczerze to mi sie podoba w 80% Czekam na podkład do karoseri i bedzie czerwony nakładany , mam nadzieje ze jeszcze w tym tygodniu . Sorki za słabe fotki , ale jakos tak ... No to lecim z tym koksem I tutaj taki mały bonusik z serii co to za shit . Pozdrawiam i czekam na komentarze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 Rama fajnie pomalowana, ale silnikowi przydałoby się trochę kolorów i tej ramie od naczepy trochę żółtego jeszcze. Ogólnie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi