Xmen Napisano 15 Kwietnia 2020 Share Napisano 15 Kwietnia 2020 Model zaczęty na konkurs na sąsiednim forum.Konkurs dawno się skończył a model tak stał nie dokończony że postanowiłem go dokończyć.Tym bardziej że zawadzał na biurku.Zrobiony prosto z pudła.Taka mała odskocznia od samolotów.Można "szczelać" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 15 Kwietnia 2020 Share Napisano 15 Kwietnia 2020 Widac nowka nie smigana tylko mi powiedz czy tam gdzie celuje lufa jest przod 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2020 15 minut temu, Adamo722 napisał: tylko mi powiedz czy tam gdzie celuje lufa jest przod Chyba tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Kwietnia 2020 Share Napisano 15 Kwietnia 2020 Istotnie, nówka sztuka. Ale na swój sposób nawet urokliwy dziwak. Mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Kwietnia 2020 Share Napisano 15 Kwietnia 2020 ładny chociaż pamiętając Twoje galerie latadeł Xmen to to malowanie takie trochę "byle skończyć" ( w sensie: wszyscy wiedzą że stać Cie na wieeele więcej ! ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2020 (edytowane) 8 godzin temu, M.A.V. napisał: malowanie takie trochę "byle skończyć" Brawo Ty. 8 godzin temu, M.A.V. napisał: wszyscy wiedzą że stać Cie na wieeele więcej ! ) Wierzę na słowo. Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi