Grzego Napisano 28 Kwietnia 2020 Share Napisano 28 Kwietnia 2020 Zastanawiam się, którego producenta model jest ładniej (bardziej szczegółowo) wykonany? Revell jest ciut droższy, widziałem zdjęcia złożonego modelu i kabina wyglądała całkiem fajnie (pod względem detali). Złożonej Zvezdy zdjęć nie znalazłem, natomiast przeglądając instrukcję to nie wydaje się, aby był bardziej zdetalizowany niż Revell. Miał ktoś z Was do czynienia z tymi modelami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 28 Kwietnia 2020 Share Napisano 28 Kwietnia 2020 To ten sam model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 28 Kwietnia 2020 Share Napisano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) Dodatkowo, zdajesz sobie sprawę że ten model to kompletne s-f? Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez Fixer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 28 Kwietnia 2020 Share Napisano 28 Kwietnia 2020 Zgodzę się z przedmówcami... revell przepakował zvezdę. Jest szansa, że kalki będą lepsze ...szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzego Napisano 28 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2020 6 godzin temu, Fixer napisał: Dodatkowo, zdajesz sobie sprawę że ten model to kompletne s-f? Fak, nie wiem jakim cudem nawet nie pogooglałem na jego temat. Faktycznie, zero informacji ma temat tego śmigłowca. W takim razie pasuję - dzięki za zwrócenie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi