Grzego Napisano 28 Kwietnia 2020 Napisano 28 Kwietnia 2020 Zastanawiam się, którego producenta model jest ładniej (bardziej szczegółowo) wykonany? Revell jest ciut droższy, widziałem zdjęcia złożonego modelu i kabina wyglądała całkiem fajnie (pod względem detali). Złożonej Zvezdy zdjęć nie znalazłem, natomiast przeglądając instrukcję to nie wydaje się, aby był bardziej zdetalizowany niż Revell. Miał ktoś z Was do czynienia z tymi modelami? Cytuj
Fixer Napisano 28 Kwietnia 2020 Napisano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) Dodatkowo, zdajesz sobie sprawę że ten model to kompletne s-f? Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez Fixer 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 28 Kwietnia 2020 Napisano 28 Kwietnia 2020 Zgodzę się z przedmówcami... revell przepakował zvezdę. Jest szansa, że kalki będą lepsze ...szansa Cytuj
Grzego Napisano 28 Kwietnia 2020 Autor Napisano 28 Kwietnia 2020 6 godzin temu, Fixer napisał: Dodatkowo, zdajesz sobie sprawę że ten model to kompletne s-f? Fak, nie wiem jakim cudem nawet nie pogooglałem na jego temat. Faktycznie, zero informacji ma temat tego śmigłowca. W takim razie pasuję - dzięki za zwrócenie uwagi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi