toled Napisano 1 Maja 2020 Share Napisano 1 Maja 2020 Wcześniej zbudowane Renault musi mieć kompana. Padło na nowy-stary wypust Revella z wersji 2016 "Sauss Ente" dodano nowe kalkomanie. Wersja prosto z pudełka z ewentualnymi drobnymi dodatkami od siebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Maja 2020 Share Napisano 1 Maja 2020 "Patrzem sobie" z niekłamaną przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 1 Maja 2020 Share Napisano 1 Maja 2020 Masz jakieś porównanie do Tamiy'i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 1 Maja 2020 Autor Share Napisano 1 Maja 2020 Godzinę temu, _OldMan_ napisał: Masz jakieś porównanie do Tamiy'i ? Tak, Tamiiye ciężko dorwać Revell to Revell - idealnie nie jest, często trzeba sporo szlifować, części ogólnie do siebie pasują, buda nie ma nadlewek i ze dwa małe szwy po formach. Jedynie kalkomanie robią ten model ciekawym. Jeżeli chcesz robić zwykłą wersję - Tamiya, udziwniona - Revell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 1 Maja 2020 Autor Share Napisano 1 Maja 2020 Zabrałem się za fotele. Model nie będzie prosto z salonu, ba! Będzie jak to brzydkie kaczuchy - styrane życiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 2 Maja 2020 Share Napisano 2 Maja 2020 Fajne klimaty z tymi Francuzami masz. Chyba podejmę wyzwanie i sobie rozgrzebie Renówke, 2CV jest klasyką i w pickupie jest super spartanią, tylko ta cena Ebbro. Czekam na aktualizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 2 Maja 2020 Autor Share Napisano 2 Maja 2020 (edytowane) Jestem na etapie "psucia" modelu. Pewnie niektórym się nie spodoba taki gracik, ale cóż, mnie się podoba i to najważniejsze. Pick Up jest ciekawy, ale jednak brałbym Revella 2cv Charleston- 2 razy tańszy i nie tak spartański wizualnie Moim marzeniem jest teraz dorwać DS 21 lub od biedy DS 19 od Ebbro, które podobno są niezłe, chociaż cena również wysoka. Edytowane 3 Maja 2020 przez toled Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 3 Maja 2020 Autor Share Napisano 3 Maja 2020 Uwaga! Prosimy nie regulować odbiorników - ten model tak będzie miał. Oczywiście rozumiem, że jest to kwestia dyskusyjna, jednym się będzie podobało, innym nie. Ale dajmy temu szansę jak będzie to komponowało się z całością Ogólnie doszedłem do jednego wniosku - jak się siedzi sporo czasu na Tamiyi, Hasegawie, Ebbro, Trumpeterze, ICM, to potem dostając w ręce Revell`a to jednak nie to. Może instrukcja jest przejrzysta, ale jednak te części...no coś im brakuje, są takie obłe, bez wyrazu. Ten plastik jest taki śliski, miękki i to podświadomie irytuje I troszeczkę zacząłem majstrować wnętrze. Ale tylko troszeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Mnie tam się podoba... Coś innego przynajmniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BCI Batou Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Kolorki to malowanka czy kalka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 3 Maja 2020 Autor Share Napisano 3 Maja 2020 Tylne nadkole to farba, reszta kalkomania, reszta kolorów to kalkomania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 4 Maja 2020 Autor Share Napisano 4 Maja 2020 Powoli dochodzimy do końca:) Ale to jeszcze nie koniec. 2 figurki i podstawka to będzie zabawa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 7 Maja 2020 Autor Share Napisano 7 Maja 2020 Model w sumie gotowy, ale jeszcze powstaje diorama:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 8 Maja 2020 Autor Share Napisano 8 Maja 2020 Muszę dodać Renòwkę, dodać trawę i jeszcze parę pierdołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 9 Maja 2020 Autor Share Napisano 9 Maja 2020 Chyba gotowe. Chyba jeszcze wydrukuję jakieś tło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi