SuperTruckster Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Witam, Szukam w miarę wyraznich i dokładnych zdjęć z kompletnymi oznaczeniami obecnych naszych siedem dwójek. Najlepiej z paru jednostek dla porównania. Poszukuję dobrego materiału alby zrobić ciekawe unikatowe kalkomanie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinello Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 O, chłopie - to będziesz miał zbyt. Ja się piszę na jeden komplet, choć merytorycznie nie pomogę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Chodzi o aktualnie wyposażone jednostki? Są 2, Batalion Czołgów z Żurawicy oraz 34 Brygada Kawalerii Pancernej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperTruckster Posted May 8, 2020 Author Share Posted May 8, 2020 Tak. Chodzi mi o aktualne jednostki. Jeżeli posiada Pan w miarę dokładne zdjęcia oznaczeń chociaż jednej jednostki będę wdzięczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Mam jedynie z Braniewa gdy były jeszcze w użytku. Poszukaj w archiwach na stronach jednostek. Aczkolwiek obecnie wywiad każe zakrywać tablice rejestracyjne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 (edited) Mam parę fotek z internetu: Edited May 16, 2022 by robertmodelarz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 (edited) Czołg T-72 dalej jest tajną bronią. Znalezienie zdjęć z czasów LWP to nie lada sztuka. Edited May 16, 2022 by robertmodelarz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Do braniewskich kalki nie są wielkim problemem, ale chyba jednostka dostała już Twarde, a T-72 powędrowały dalej. Te z szarotkami są chyba aktualne i całkiem ciekawe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts