SuperTruckster Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 Witam, Szukam w miarę wyraznich i dokładnych zdjęć z kompletnymi oznaczeniami obecnych naszych siedem dwójek. Najlepiej z paru jednostek dla porównania. Poszukuję dobrego materiału alby zrobić ciekawe unikatowe kalkomanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 O, chłopie - to będziesz miał zbyt. Ja się piszę na jeden komplet, choć merytorycznie nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 Chodzi o aktualnie wyposażone jednostki? Są 2, Batalion Czołgów z Żurawicy oraz 34 Brygada Kawalerii Pancernej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperTruckster Napisano 8 Maja 2020 Autor Share Napisano 8 Maja 2020 Tak. Chodzi mi o aktualne jednostki. Jeżeli posiada Pan w miarę dokładne zdjęcia oznaczeń chociaż jednej jednostki będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 Mam jedynie z Braniewa gdy były jeszcze w użytku. Poszukaj w archiwach na stronach jednostek. Aczkolwiek obecnie wywiad każe zakrywać tablice rejestracyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 (edytowane) Mam parę fotek z internetu: Edytowane 16 Maja 2022 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 (edytowane) Czołg T-72 dalej jest tajną bronią. Znalezienie zdjęć z czasów LWP to nie lada sztuka. Edytowane 16 Maja 2022 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 Do braniewskich kalki nie są wielkim problemem, ale chyba jednostka dostała już Twarde, a T-72 powędrowały dalej. Te z szarotkami są chyba aktualne i całkiem ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi