bart207skw Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 (edited) witam. model niedawno skończony - prosto 100% z pudła (oszklenie lekko zmatowiało - polakierowałem lakierem satin - mój błąd). malowany pędzlem.miłego oglądania i komentowania. Edited May 14, 2020 by bart207skw 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreGG24 Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Nieźle. Wszystko pędzlem? Mam ten model jako Plastyka, zastanawiam się, czy zrobić go w malowaniu libańskim czy jordańskim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart207skw Posted May 14, 2020 Author Share Posted May 14, 2020 tak 100% pędzel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart207skw Posted May 14, 2020 Author Share Posted May 14, 2020 jak na te ulepki model dobrze spasowany - trochę oszklenie nie pasowało i trzeba sobie samemu uzupełnić luk przedniego podwozia. kabina jest dziwna - dlatego cała na czarno - brak tablicy rozdzielczej dziwny fotel - to już braki modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Jak do tej pory najlepszy z pokazanych przez Ciebie modeli. Krok po kroku do przodu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Mój pierwszy samodzielny model to był taki Hunter z ZTS Plastyk. Ramki były w niebieskim chabrowym kolorze. Może sobie sprawię dla funu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts