bart207skw Napisano 14 Maja 2020 Share Napisano 14 Maja 2020 (edytowane) witam. model niedawno skończony - prosto 100% z pudła (oszklenie lekko zmatowiało - polakierowałem lakierem satin - mój błąd). malowany pędzlem.miłego oglądania i komentowania. Edytowane 14 Maja 2020 przez bart207skw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 14 Maja 2020 Share Napisano 14 Maja 2020 Nieźle. Wszystko pędzlem? Mam ten model jako Plastyka, zastanawiam się, czy zrobić go w malowaniu libańskim czy jordańskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 14 Maja 2020 Autor Share Napisano 14 Maja 2020 tak 100% pędzel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 14 Maja 2020 Autor Share Napisano 14 Maja 2020 jak na te ulepki model dobrze spasowany - trochę oszklenie nie pasowało i trzeba sobie samemu uzupełnić luk przedniego podwozia. kabina jest dziwna - dlatego cała na czarno - brak tablicy rozdzielczej dziwny fotel - to już braki modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 14 Maja 2020 Share Napisano 14 Maja 2020 Jak do tej pory najlepszy z pokazanych przez Ciebie modeli. Krok po kroku do przodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 14 Maja 2020 Share Napisano 14 Maja 2020 Mój pierwszy samodzielny model to był taki Hunter z ZTS Plastyk. Ramki były w niebieskim chabrowym kolorze. Może sobie sprawię dla funu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi