Musiek_87 Napisano 17 Maja 2020 Share Napisano 17 Maja 2020 W koncepcji mam budowę dioramy jak na zdjęciu, do tego czołg 7 TP i załogę czołgu wszystko w skali 1/35 , co jeszcze mógłbym dodać by ożywić tą podstawkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 17 Maja 2020 Share Napisano 17 Maja 2020 (edytowane) No jest trochę detali.Brud na kostce brukowej przykurzona pigmentem.Ogólnie jakieś przybrudzenia.Niby widzę ,że są ale na kostce bukowej fajnie się prezentuje. Jakaś kępka trawy gdzieś pod budynkiem oknem,Mała taka.Przy krawężniku też jakaś kępka trawy brudek z pigmentów.Jak Tobie się chce to zrób bardziej wyrazisty mur, ścianę domu ceglaną.Chodzi mi o jaśniejszy kolor zaprawy murarskiej.Bardziej wpadająca w jasny szary między cegiełkami fajnie to wygląda.Ja bym tak to zrobił he Edytowane 17 Maja 2020 przez push-up78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 17 Maja 2020 Super Moderator Share Napisano 17 Maja 2020 Jakiś szyld odstający od ściany, na przykład w kształcie buta z napisem "Szewc". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 17 Maja 2020 Share Napisano 17 Maja 2020 Moim zdaniem podstawkę zabijają kąty proste. Cały układ jest równoległy - ulica, chodnik, ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 17 Maja 2020 Share Napisano 17 Maja 2020 Cegły jednolite bez fug, brak życia w tym murze Pooglądaj zdjęcia ceglanych kamienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Musiek_87 Napisano 30 Maja 2020 Autor Share Napisano 30 Maja 2020 (edytowane) Tak wiem , początek powstawał bez żadnej wiedzy i dopiero w trakcie doczytałem że taki układ jest zły , pierwsze śliwki robaczywki przy następnych już się poprawie. Dzięki wszystkim za uwagi. Pozdrawiam Edytowane 30 Maja 2020 przez Musiek_87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 30 Maja 2020 Share Napisano 30 Maja 2020 Jeżeli 7TP to na pewno wrzesień 39 . Można byłoby to ożywić , jakimś plakatem np. "Wara" czy "Do broni" , Jednocześnie taki plakat czy plakaty przełamie te linie i kąty proste o których pisali Koledzy.Koszt jest nieduży a look od razu 500+ , o takim produkcji Weikerta : https://www.mojehobby.pl/products/Afisze-propagandowe-Plakaty-obwieszczenia-ulotki-i-portrety-w-II-RP-1935-39.html Zwłaszcza że jest to teren zabudowany i można takie rzeczy zrobić, gorzej byłoby w lesie i czy na pustyni. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Musiek_87 Napisano 30 Maja 2020 Autor Share Napisano 30 Maja 2020 Mam już kupioną własnie taką kalkomanie więc na pewno się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryptomarek Napisano 30 Września 2020 Share Napisano 30 Września 2020 :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi