ssszzzymon Napisano 17 Maja 2020 Share Napisano 17 Maja 2020 Modele do gier, dla kolegi, plastikowe z Battlefontu, skala 1/100 (albo 15mm jak ją lubią gracze nazywać). Dla skali zdjęcie z Fw-190 w skali 1/48 (przepraszam, ale nie mam nic innego - pancernego do porównania w mainstreamowej skali modelarskiej). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Maja 2020 Share Napisano 17 Maja 2020 ciekawe mikrusy tylko co one takie dziwne szybki mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssszzzymon Napisano 18 Maja 2020 Autor Share Napisano 18 Maja 2020 One nie mają szybek :). Wiem, że da się lepiej, ale po pomalowaniu 11 Pattonów i przed malowaniem 18 LAVów nie miałem weny na zabawę w maskowanie i ładne przejścia w błekitach czy szarościach ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 Na tak małą skalę prezentują się świetnie! Super robota. Kamuflaż trochę dziwny. Ni to NATO, ni to MERDC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 21 Maja 2020 Share Napisano 21 Maja 2020 Modele super, ale ja mam pytanie do Fw, zdradzisz czym go pomalowałeś, jakie zostały użyte farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssszzzymon Napisano 21 Maja 2020 Autor Share Napisano 21 Maja 2020 48 minutes ago, MichalZ said: Modele super, ale ja mam pytanie do Fw, zdradzisz czym go pomalowałeś, jakie zostały użyte farby? Dzięki. Odpowiem oczywiście, ale może w temacie o Fw? Jest w galerii lotniczej. I daj mi proszę chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 2 Czerwca 2020 Share Napisano 2 Czerwca 2020 Do wyobrażenia wielkości najlepiej uzywać rzeczy o oczywistej wielkości dla każdego, np. moneta, pudełko zapałek czy zapalniczka. Porównywanie czegoś w skali do czegoś w skali zupełnie innej może być mylące, szczególnie jak ktoś nie sklajał FW-190 w 1/48 Poza tym szkraby bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi