lesio-69 Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 A ja powiem tylko tyle, że w rzeczywistości wygląda dużo lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 Bardzo podoba mi się wykonanie kamuflażu, zakładam, że był i pre- i post-shading? Do tego delikatne oleje chyba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 25 Maja 2020 Autor Share Napisano 25 Maja 2020 Był tylko zwykły preszejding i łoś po wszystkim. Cała reszta to zabawa kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 Godzinę temu, lesio-69 napisał: A ja powiem tylko tyle, że w rzeczywistości wygląda dużo lepiej. Szczęściarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 2 godziny temu, abtb napisał: Był tylko zwykły preszejding i łoś po wszystkim. Cała reszta to zabawa kolorami To fajnie Ci wyszła ta zabawa :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Maja 2020 Autor Share Napisano 26 Maja 2020 Dziękuję wszystkim za opinie Jak dobrze pójdzie niebawem wpadnie: "Arenque de toro de Torrejón de Ardoz" I coś na deser 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi