Messer Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 Witam, Sprzedaje to co na zdjęciach - tylko w całości ! Sa to 3 modele Italeri - rozpoczęte, tematy są na forum, masa żywicznych części od wyposażenia typu radiostacje, fotele, broń, gaśnice po elementy zewnętrzne, zawieszenie, szekle, silniki, zderzaki, wyciągarki itp. Do zestawu są dwie figurki ( chyba kopie bravo6 ), części plastikowe w ramkach oraz luzem. Sprzedaję całość i teraz kwestia ceny - czekam na propozycje sensowne na PW. Jest opcja wymiany całości na modele samochodów 1/24 i motocykli 1/12. Pozdrawiam Messer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 PW SMS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 25 Maja 2020 Autor Share Napisano 25 Maja 2020 Sprzedane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 Nienawidzę Was... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 poszło szybciej niż płyn do dezynfekcji na Orlenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 Berni- spokojnie. Będzie odsprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 makinen... to pisz mi od razu na pw. Się dogadamy. Myślę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 Jeszcze dorzucę Trochę od siebie, bo zaczyna mnie przerastać ilość gratów, które „się przydadzą” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 25 Maja 2020 Autor Share Napisano 25 Maja 2020 Niedobrze, bo jeszcze blachy do humvee do przeglądnięcia mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 Pan podeśle.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi