Jump to content

AMT/ERTL Snowspeeder

adamkijak
 Share

Recommended Posts

W dniu wczorajszym przyszla malzonka, jakis kilometr z psem biegla na poczte, bo myslala ze listonosz przyniosl t-shirty ktore sobie zamowila. Odebrala i przytargala do domu (kolejny kilometr) i po otwarciu pudla mi sie dostalo, oto co przytargala:

9cacf06fa39c52c8.jpg

I tu calkiem sporo, przynajmniej wiecej niz przy AT-ST

66284033b67590d4.jpg

Dodano dwie rebelianckie szumowiny (podobno jeden z nich to Luke Skywalker).

7df554e86ecc5973.jpg

7cb8686077ea8c53.jpg

4c2cac613555a423.jpg

b2b0001422fcaf4f.jpg

Dodano kalki, pojda do wora odmaluje co potrzeba

2dff16a1043196e3.jpg

7fb1348ace208c40.jpg

c9c59a9347108880.jpg

I tu dodano podstawke, pojdzie do wora, chyba ze sobie zrobie z niej malego B-2

e65eda6ae27adbc0.jpg

Pozdrawiam i zapraszam w niedalekiej przyszlosci na relacje.

elacja bedzie, jak mniemam?

Khyhy, te rebelianckie szumowiny wygladaja bardziej jak Ewoki w goglach. Mr. Green

Bedzie, bedzie i nawet jakas podstawka (moze hangar lub jakas wielka noga od AT-AT). Wygladaja jak muchy z tymi wielkimi goglami

Mam ten model jeszcze z czasów pierwszej edycji, z 15 lat temu, jak nie więcej. Ogólnie jestem z niego zadowolony, większość części pasowała i ogólnie jest dobrze wykonany. Nawet lepiej niż obecny SSpeeder z revella.

Pilotów już niestety nie mam. A może i na szczęście ;) Gdzieś mi zaginęli przez ten szmat czasu.

Ogólnie życzę miłego składania i czekam na dalsze postępy prac

Mam ten model jeszcze z czasów pierwszej edycji, z 15 lat temu, jak nie więcej. Ogólnie jestem z niego zadowolony, większość części pasowała i ogólnie jest dobrze wykonany. Nawet lepiej niż obecny SSpeeder z revella.

Pilotów już niestety nie mam. A może i na szczęście ;) Gdzieś mi zaginęli przez ten szmat czasu.

Ogólnie życzę miłego składania i czekam na dalsze postępy prac

Jak otworzylem pudlo to sie milo rozczarowlame i powiem ze naprawde

(w porownaniu z innymi) jest tu sporo dobrze odwzorowanych czesci.

Niestety na relacje troche trzeba bedzie poczekac bo kolejka sie wydluza.

• 4 weeks later...

Też mam w moich zasobach ten model, bardzo sympatyczny... niestety tych dwóch gostków lepiej nie brać pod uwagę w wykonaniu modelu... popsują wszystko... hehehehehe

Na warsztacie (gdzieś od ponad 2 lat, aż wstyd...) mam TIE Fighter'a z Fine Molds, całkiem miły modelik... może coś mnie "popchnie" i w końcu zobaczy światło dzienne?????