adamkijak Napisano 12 Kwietnia 2008 Napisano 12 Kwietnia 2008 W dniu wczorajszym przyszla malzonka, jakis kilometr z psem biegla na poczte, bo myslala ze listonosz przyniosl t-shirty ktore sobie zamowila. Odebrala i przytargala do domu (kolejny kilometr) i po otwarciu pudla mi sie dostalo, oto co przytargala: I tu calkiem sporo, przynajmniej wiecej niz przy AT-ST Dodano dwie rebelianckie szumowiny (podobno jeden z nich to Luke Skywalker). Dodano kalki, pojda do wora odmaluje co potrzeba I tu dodano podstawke, pojdzie do wora, chyba ze sobie zrobie z niej malego B-2 Pozdrawiam i zapraszam w niedalekiej przyszlosci na relacje. Cytuj
Majek Napisano 12 Kwietnia 2008 Napisano 12 Kwietnia 2008 Relacja bedzie, jak mniemam? Khyhy, te rebelianckie szumowiny wygladaja bardziej jak Ewoki w goglach. Cytuj
adamkijak Napisano 12 Kwietnia 2008 Autor Napisano 12 Kwietnia 2008 elacja bedzie, jak mniemam?Khyhy, te rebelianckie szumowiny wygladaja bardziej jak Ewoki w goglach. Mr. Green Bedzie, bedzie i nawet jakas podstawka (moze hangar lub jakas wielka noga od AT-AT). Wygladaja jak muchy z tymi wielkimi goglami Cytuj
LordDisneyland Napisano 16 Kwietnia 2008 Napisano 16 Kwietnia 2008 Może wygląd tych figurynek to ukłon w stronę Japońców i ich kategorii super-deformed ? A tiszerciaki żony też z motywami z Gwiezdnych? Może słynny Vader z diodami? Cytuj
Peter_D Napisano 17 Kwietnia 2008 Napisano 17 Kwietnia 2008 Mam ten model jeszcze z czasów pierwszej edycji, z 15 lat temu, jak nie więcej. Ogólnie jestem z niego zadowolony, większość części pasowała i ogólnie jest dobrze wykonany. Nawet lepiej niż obecny SSpeeder z revella. Pilotów już niestety nie mam. A może i na szczęście ;) Gdzieś mi zaginęli przez ten szmat czasu. Ogólnie życzę miłego składania i czekam na dalsze postępy prac Cytuj
adamkijak Napisano 17 Kwietnia 2008 Autor Napisano 17 Kwietnia 2008 Mam ten model jeszcze z czasów pierwszej edycji, z 15 lat temu, jak nie więcej. Ogólnie jestem z niego zadowolony, większość części pasowała i ogólnie jest dobrze wykonany. Nawet lepiej niż obecny SSpeeder z revella. Pilotów już niestety nie mam. A może i na szczęście ;) Gdzieś mi zaginęli przez ten szmat czasu. Ogólnie życzę miłego składania i czekam na dalsze postępy prac Jak otworzylem pudlo to sie milo rozczarowlame i powiem ze naprawde (w porownaniu z innymi) jest tu sporo dobrze odwzorowanych czesci. Niestety na relacje troche trzeba bedzie poczekac bo kolejka sie wydluza. Cytuj
marcinfire Napisano 10 Maja 2008 Napisano 10 Maja 2008 Też mam w moich zasobach ten model, bardzo sympatyczny... niestety tych dwóch gostków lepiej nie brać pod uwagę w wykonaniu modelu... popsują wszystko... hehehehehe Na warsztacie (gdzieś od ponad 2 lat, aż wstyd...) mam TIE Fighter'a z Fine Molds, całkiem miły modelik... może coś mnie "popchnie" i w końcu zobaczy światło dzienne????? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi