adamkijak Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 W dniu wczorajszym przyszla malzonka, jakis kilometr z psem biegla na poczte, bo myslala ze listonosz przyniosl t-shirty ktore sobie zamowila. Odebrala i przytargala do domu (kolejny kilometr) i po otwarciu pudla mi sie dostalo, oto co przytargala: I tu calkiem sporo, przynajmniej wiecej niz przy AT-ST Dodano dwie rebelianckie szumowiny (podobno jeden z nich to Luke Skywalker). Dodano kalki, pojda do wora odmaluje co potrzeba I tu dodano podstawke, pojdzie do wora, chyba ze sobie zrobie z niej malego B-2 Pozdrawiam i zapraszam w niedalekiej przyszlosci na relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Relacja bedzie, jak mniemam? Khyhy, te rebelianckie szumowiny wygladaja bardziej jak Ewoki w goglach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 12 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2008 elacja bedzie, jak mniemam?Khyhy, te rebelianckie szumowiny wygladaja bardziej jak Ewoki w goglach. Mr. Green Bedzie, bedzie i nawet jakas podstawka (moze hangar lub jakas wielka noga od AT-AT). Wygladaja jak muchy z tymi wielkimi goglami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Może wygląd tych figurynek to ukłon w stronę Japońców i ich kategorii super-deformed ? A tiszerciaki żony też z motywami z Gwiezdnych? Może słynny Vader z diodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 Mam ten model jeszcze z czasów pierwszej edycji, z 15 lat temu, jak nie więcej. Ogólnie jestem z niego zadowolony, większość części pasowała i ogólnie jest dobrze wykonany. Nawet lepiej niż obecny SSpeeder z revella. Pilotów już niestety nie mam. A może i na szczęście ;) Gdzieś mi zaginęli przez ten szmat czasu. Ogólnie życzę miłego składania i czekam na dalsze postępy prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 17 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2008 Mam ten model jeszcze z czasów pierwszej edycji, z 15 lat temu, jak nie więcej. Ogólnie jestem z niego zadowolony, większość części pasowała i ogólnie jest dobrze wykonany. Nawet lepiej niż obecny SSpeeder z revella. Pilotów już niestety nie mam. A może i na szczęście ;) Gdzieś mi zaginęli przez ten szmat czasu. Ogólnie życzę miłego składania i czekam na dalsze postępy prac Jak otworzylem pudlo to sie milo rozczarowlame i powiem ze naprawde (w porownaniu z innymi) jest tu sporo dobrze odwzorowanych czesci. Niestety na relacje troche trzeba bedzie poczekac bo kolejka sie wydluza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 10 Maja 2008 Share Napisano 10 Maja 2008 Też mam w moich zasobach ten model, bardzo sympatyczny... niestety tych dwóch gostków lepiej nie brać pod uwagę w wykonaniu modelu... popsują wszystko... hehehehehe Na warsztacie (gdzieś od ponad 2 lat, aż wstyd...) mam TIE Fighter'a z Fine Molds, całkiem miły modelik... może coś mnie "popchnie" i w końcu zobaczy światło dzienne????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi