Marudek Napisano 14 Czerwca 2020 Share Napisano 14 Czerwca 2020 Hej, Prezentuję swój kolejny ukończony model pojazdu. A właściwie pojazdów, bo obok Forda Maultier postawiłem motocykl BMW R12 Za pomoc w realizacji tego projektu bardzo dziękuję kolegom Jonathan i Andrzej_LK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 14 Czerwca 2020 Share Napisano 14 Czerwca 2020 Super scenka - podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 14 Czerwca 2020 Share Napisano 14 Czerwca 2020 (edytowane) Mi to brakuje tylko drogowskazu Dunkierka albo np. Tobruk ale fakt model i scenka przyciaga wzrok Edytowane 14 Czerwca 2020 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Czerwca 2020 Share Napisano 14 Czerwca 2020 bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 14 Czerwca 2020 Share Napisano 14 Czerwca 2020 Podoba mnie się , tylko ten poniewierający się po pace magazynek to tak nie bardzo ordung. Co on tak na sucho tego komiśniaka ciupie? Żadnego zdobycznego corned beefa nie dowieźli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 16 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2020 Hej, Wielkie dzięki za komentarze i uwagi Wiem że ten magazynek trochę od czapy tam leży ale nie miałem lepszego pomysłu na zagospodarowanie przestrzeni w tamtej części paki. Za to obok prawej nogi ma menażkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi