Adams M1A1 Napisano 21 Czerwca 2020 Share Napisano 21 Czerwca 2020 Nie wiedziałem gdzie to napisać napiszę to tutaj , jak w tytule poszukuję planów w/w kutra w skali 1/35 rosyjskiego wydawnictwa Garmiszewa które swojego czasu sprzedawało wydawnictwo GPM z Łodzi .Kolega MAV ( dzięki wielkie ) poratował mnie PDF-em rosyjskojęzycznej książki nt. okrętów rzecznych CCCP i wycinanką kutrów projektu 1124, ale jednak potrzebowałbym planów. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 No problem - polecam się dodam tylko dla uściślenia iż chodzi o takie cudo : Adams M1A1 - może coś się jeszcze uda w tym temacie, bo zapuściłem wici do moich szpionów na putinowskiej ziemi Ale to trochę potrwa, może i kilka miesięcy, bo u nich ostatnio się mocno rozpanoszył covid a to komplikuje wiele spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 (edytowane) Ja te plany gdzieś mam...... Muszę poszukać, niestety mogą być w Polszy u OjcUF.... Edytowane 22 Czerwca 2020 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 Ha, lepszy jestem niż myślałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 BRAWO TY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 Muszę przekopać kompa, bo coś mi się widzi że kiedyś wszystkie plany z tej serii jakie mam poskanowalem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Czerwca 2020 Share Napisano 22 Czerwca 2020 Wszystko jest, łapcie mnie na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebitro Napisano 30 Marca 2022 Share Napisano 30 Marca 2022 Hej, może ktoś się podzielić tymi planami? Próbowałem je kupić w Rosji, ale usłyszałem, że nie wolno im wysyłać żadnej wojskowej dokumentacji technicznej do UE... Pozdrawiam Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 30 Marca 2022 Share Napisano 30 Marca 2022 (edytowane) Takie coś jeszcze wyszło: Tu chłop buduje: http://forums.airbase.ru/2015/11/t91669--russian-gunboat-bk-1124-in-1-20e-scale.html Edytowane 30 Marca 2022 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebitro Napisano 31 Marca 2022 Share Napisano 31 Marca 2022 Dzienki la link! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi