Forest Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 Takie bydlęcie znalazłem w internetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 niezły kloc choć przy tych gabarytach i obecnych możliwościach elektroniki powinien mieć obowiązkowo obrotowe wieże i ruchome lufy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek26 Napisano 2 Września 2020 Share Napisano 2 Września 2020 Zgadzam się z M.A.V. -em. Szkoda, że wieże nie są obrotowe. A czy ta przednia wieża nie ma za nisko opuszczonych dział ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 2 Września 2020 Share Napisano 2 Września 2020 Ale ma monotonne burty, skandal Fajowa bestia, ale zwiędłe lufy artylerii głównej i dziadowskie oszklenie Arado walą po oczach. Co wszyscy widzą w Grafie to ja nie wiem, ani to ładne, ani jakiejś wielkiej historii nie miało... już Admiral Scheer był znacznie ciekawszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi