Bengal Napisano 17 Lipca 2020 Autor Share Napisano 17 Lipca 2020 W dniu 15.07.2020 o 21:54, podciech napisał: Bardzo mi się podoba , bardzo fajnie pomalowany i fajny ciekawy temat . Pozdrawiam 8 godzin temu, Rzeznik napisał: Gratuluję ukończenia modelu. Podoba mi się 26 minut temu, LaRochelle napisał: Model świetny Ale... czy coś jest ze śmigłami? dziękuję śmigła są ok gdyby nie liczyć mojego lenistwa i użycia kalek niż malowania końcówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 17 Lipca 2020 Share Napisano 17 Lipca 2020 Piękny, piękny, piękny tylko tło do zdjęć bym poprawił na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Lipca 2020 Autor Share Napisano 17 Lipca 2020 2 godziny temu, Pires napisał: Piękny, piękny, piękny tylko tło do zdjęć bym poprawił na przyszłość. dzięki co do tła : W dniu 11.07.2020 o 21:50, Bengal napisał: ps. Shacckleton wymusił na mnie powiększenie boxa do zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 24 Lipca 2020 Share Napisano 24 Lipca 2020 Nie znam się na samolotach ale robi wrażenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 10 Października 2020 Share Napisano 10 Października 2020 Jestem pod ogromnym wrażeniem. Nitowanie wyszło znakomicie. Sam mam wersję AEW2 z Revella na początkowym etapie budowy. Revell niestety nie zrobił wnętrza kadłuba w środkowej części. Malownie Twojego pierwsza Liga. pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Października 2020 Autor Share Napisano 11 Października 2020 12 godzin temu, SAW napisał: Jestem pod ogromnym wrażeniem. Nitowanie wyszło znakomicie. Sam mam wersję AEW2 z Revella na początkowym etapie budowy. Revell niestety nie zrobił wnętrza kadłuba w środkowej części. Malownie Twojego pierwsza Liga. pozdrawiam. Środka i tak nie będzie widać więc chyba nie masz co się przejmować dzięki za dobre słowo, jak coś zrób warsztat z chęcią popatrzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HB tanks Napisano 13 Października 2020 Share Napisano 13 Października 2020 W dniu 11.07.2020 o 22:03, Bengal napisał: merytorycznie jest jeden taki babol, że powinienem skończyć z krawęźnika na główkę... ale jeszcze nikt go nie zobaczył Zalep te dwie dziury i będzie O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kola Napisano 23 Listopada 2020 Share Napisano 23 Listopada 2020 Dobra robota! PS. Muszę swojego wstawić jest na scalemates. Zapraszam! https://www.scalemates.com/profiles/mate.php?id=64836&p=albums&album=58741 Nie wiem czy można dawać odnośniki ... ale nie chcę powielać zdjęć w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi