laskonogi Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Panowie potrzebuje wsparcia Nabyłem taki zestaw niezwykle przyjemnych dla oka figurek 1/72 amerykańskich wojaków, chce ich przysposobić do Europy 44/45 i teraz pytanie Czy mundury ok / niepokoją mnie szczególnie hełmy, jakoś nie kojarzę ich w europie z pokrowcami ? oraz nogawki ... Szukam przeglądam ale jakos nie mogę otrzymać jasnej odpowiedzi .... może jest tu spec od umundurowania ? dzięki ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adams M1A1 Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Niestety muszę Cię zmartwić Przyjacielu te ludki które nabyłeś to są pacyficzni Marines ,wskazują na to te hełmy w pokrowcach, nogawki spodni i przede wszystkim krój munduru z jedną kieszenią na piersi to coś takiego: https://www.wwiiimpressions.com/collections/usmc-p41-hbt-fatigues Pozdr. A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
push-up78 Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 (edited) Tak jak pisze kolega.Te mundury to materiał HBT.Używane w Europie.Ale w innym kroju. Edited July 20, 2020 by push-up78 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laskonogi Posted July 21, 2020 Author Share Posted July 21, 2020 no słabo raczej nie będę sie bawił w rzeżbe kieszenie etc choć de facto potrzebuje tyljo 2 no trudno ! dzięki za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 jest na to rada: Magic Sculp, ja ostatnio przerabiałem w drugą stronę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz 72 Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Coś nie wygląda to zbyt dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts