laskonogi Napisano 20 Lipca 2020 Share Napisano 20 Lipca 2020 Panowie potrzebuje wsparcia Nabyłem taki zestaw niezwykle przyjemnych dla oka figurek 1/72 amerykańskich wojaków, chce ich przysposobić do Europy 44/45 i teraz pytanie Czy mundury ok / niepokoją mnie szczególnie hełmy, jakoś nie kojarzę ich w europie z pokrowcami ? oraz nogawki ... Szukam przeglądam ale jakos nie mogę otrzymać jasnej odpowiedzi .... może jest tu spec od umundurowania ? dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 20 Lipca 2020 Share Napisano 20 Lipca 2020 Niestety muszę Cię zmartwić Przyjacielu te ludki które nabyłeś to są pacyficzni Marines ,wskazują na to te hełmy w pokrowcach, nogawki spodni i przede wszystkim krój munduru z jedną kieszenią na piersi to coś takiego: https://www.wwiiimpressions.com/collections/usmc-p41-hbt-fatigues Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 20 Lipca 2020 Share Napisano 20 Lipca 2020 (edytowane) Tak jak pisze kolega.Te mundury to materiał HBT.Używane w Europie.Ale w innym kroju. Edytowane 20 Lipca 2020 przez push-up78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 21 Lipca 2020 Autor Share Napisano 21 Lipca 2020 no słabo raczej nie będę sie bawił w rzeżbe kieszenie etc choć de facto potrzebuje tyljo 2 no trudno ! dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Lipca 2020 Share Napisano 24 Lipca 2020 jest na to rada: Magic Sculp, ja ostatnio przerabiałem w drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 19 Grudnia 2020 Share Napisano 19 Grudnia 2020 Coś nie wygląda to zbyt dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi