laskonogi Napisano 20 Lipca 2020 Napisano 20 Lipca 2020 Panowie potrzebuje wsparcia Nabyłem taki zestaw niezwykle przyjemnych dla oka figurek 1/72 amerykańskich wojaków, chce ich przysposobić do Europy 44/45 i teraz pytanie Czy mundury ok / niepokoją mnie szczególnie hełmy, jakoś nie kojarzę ich w europie z pokrowcami ? oraz nogawki ... Szukam przeglądam ale jakos nie mogę otrzymać jasnej odpowiedzi .... może jest tu spec od umundurowania ? dzięki ! Cytuj
Adams M1A1 Napisano 20 Lipca 2020 Napisano 20 Lipca 2020 Niestety muszę Cię zmartwić Przyjacielu te ludki które nabyłeś to są pacyficzni Marines ,wskazują na to te hełmy w pokrowcach, nogawki spodni i przede wszystkim krój munduru z jedną kieszenią na piersi to coś takiego: https://www.wwiiimpressions.com/collections/usmc-p41-hbt-fatigues Pozdr. A. Cytuj
push-up78 Napisano 20 Lipca 2020 Napisano 20 Lipca 2020 (edytowane) Tak jak pisze kolega.Te mundury to materiał HBT.Używane w Europie.Ale w innym kroju. Edytowane 20 Lipca 2020 przez push-up78 Cytuj
laskonogi Napisano 21 Lipca 2020 Autor Napisano 21 Lipca 2020 no słabo raczej nie będę sie bawił w rzeżbe kieszenie etc choć de facto potrzebuje tyljo 2 no trudno ! dzięki za info Cytuj
Gerd Napisano 24 Lipca 2020 Napisano 24 Lipca 2020 jest na to rada: Magic Sculp, ja ostatnio przerabiałem w drugą stronę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi