makinen Napisano 23 Lipca 2020 Share Napisano 23 Lipca 2020 W ramach ćwiczeń z tą wersją, bo chodzi mi po głowie afgański guntruck oparty na tym pojeździe zmajstrowałem sobie wersję cargo. Koła DEF Model, baza M1151, plandeka z Italeri. (podczas zdjęć urwałem końcówkę rury wydechowej). Pojazd w barwach Afganistanu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Lipca 2020 Share Napisano 23 Lipca 2020 Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 23 Lipca 2020 Share Napisano 23 Lipca 2020 Wygląda nieźle, powiedz co to za siatka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Lipca 2020 Share Napisano 23 Lipca 2020 (edytowane) Bardzo fajny kamo mi się bardzo podoba EDIT ------------------------------ 1 godzinę temu, Ironkamil napisał: Wygląda nieźle, powiedz co to za siatka? wydaje mi się że to wyrób AK Edytowane 23 Lipca 2020 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 23 Lipca 2020 Autor Share Napisano 23 Lipca 2020 Siatka to wydruk papierowy (ploter) jednego z forumowych Kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi