Marcin M. Napisano 24 Lipca 2020 Share Napisano 24 Lipca 2020 Dawno juz nic nie malowałem ściborowego. Tak w ramach odprężenia - taki słodziak. Zawartość pudełka: Słodkie pysio: Drugie śniadanie: Taka miła odskocznia po trudach malowania niebieskiej koszuli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Lipca 2020 Share Napisano 24 Lipca 2020 (edytowane) Trochę jak Butcher z Diablo...... oj grało się, grało Edytowane 24 Lipca 2020 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 24 Lipca 2020 Autor Share Napisano 24 Lipca 2020 Ha rzeczywiście! Ale ten tutaj jednak sympatyczniejszy. Ale na tasak bym uważał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 25 Lipca 2020 Share Napisano 25 Lipca 2020 Orzeł wylądował jednak. Będę obserwował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 25 Lipca 2020 Autor Share Napisano 25 Lipca 2020 1 godzinę temu, Markuz napisał: Orzeł wylądował jednak. Będę obserwował. Ano. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 26 Lipca 2020 Autor Share Napisano 26 Lipca 2020 Pierwsze kolory na grubasku. Bez spinania, bo ma być relaksacyjnie. Wet blending, zabawa kolorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 28 Lipca 2020 Autor Share Napisano 28 Lipca 2020 Podkręciłem trochę kontrasty i zacząłem malować fartuszek. Na początku zacząłem na niebiesko, ale za bardzo dzinsowy wychodził, więc brudnoszary będzie, chyba lepszy. Zastanawiam sie nad paskami, skóra brązowa czy czarna? Przy świetle dziennym: I w nowych ciuchach. Nad fartuszkiem będę jeszcze pracował. Postanowiłem ocieplić wizerunek grubaska . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 28 Lipca 2020 Share Napisano 28 Lipca 2020 Jakaś winetka będzie do figuranta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 28 Lipca 2020 Autor Share Napisano 28 Lipca 2020 Na razie tylko zestawową podstawkę planuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 29 Lipca 2020 Share Napisano 29 Lipca 2020 a szkoda, pokusił byś się o jakieś kafelki, kawałek kuchni i inne narzędzia rzeźnickie chociażby pieniek z wbitym drugim tasakiem, miskę z gałkami ocznymi albo rozciągnięte flaczki 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 29 Lipca 2020 Autor Share Napisano 29 Lipca 2020 11 godzin temu, FAZZY_bez_humoru napisał: a szkoda, pokusił byś się o jakieś kafelki, kawałek kuchni i inne narzędzia rzeźnickie chociażby pieniek z wbitym drugim tasakiem, miskę z gałkami ocznymi albo rozciągnięte flaczki A łączka wesoła może być? Bo trawkę mam zamiar nauczyć się sadzić. Przejrzałem zapasy. Rączek najwięcej znalazłem, część w 1:35, jakichś biednych niemieckich wojaków i parę par ściborowych, co ich nie wykorzystałem, odleje sie troche więcej i od biedy skrzynkę zapełnię . Halabardę ściborową (tę z lewej) wsadzę w łapę ogru... ...a tasaczek zestawowy wstromię w pieniek - kiedys skądeś go dostałem, teraz może się przydać, skoro tak ma być... Tę narośl się zetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 29 Lipca 2020 Autor Share Napisano 29 Lipca 2020 ...ino czy nie będzie za niski, ten pieniek? Do pępka sięga: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Lipca 2020 Share Napisano 29 Lipca 2020 Godzinę temu, Marcin M. napisał: Przejrzałem zapasy. Rączek najwięcej znalazłem (.....) odleje sie troche więcej i od biedy skrzynkę zapełnię albo beczkę jakąś ---> wrzuci się w sól i będą klimaty a'la "zapasy na zimę" Godzinę temu, Marcin M. napisał: ...ino czy nie będzie za niski, ten pieniek? Do pępka sięga jak dla mnie OK - gdy jest niski to wtedy cięcie idzie prosto i mocno z góry więc ćwiartować łatwo ---> kręgosłupy pękają jak zapałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 29 Lipca 2020 Autor Share Napisano 29 Lipca 2020 1 minutę temu, M.A.V. napisał: jak dla mnie OK - gdy jest niski to wtedy cięcie idzie prosto i mocno z góry więc ćwiartować łatwo ---> kręgosłupy pękają jak zapałki Zaufam praktykowi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 30 Lipca 2020 Share Napisano 30 Lipca 2020 Z kuchnią chyba lepszy pomysł. Screenshoot z gry little nightmares jako inspiracja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 1 Września 2020 Autor Share Napisano 1 Września 2020 Nieszczęśnik. Błyszczy, bo zalany świeżo washem. Zdjęcie w super makro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 5 Września 2020 Autor Share Napisano 5 Września 2020 Przekąska. Opakowana, przewiązana wstążeczką Rączki ludzkie na szczęście - trochę skruszałe je chciałem zrobić, granatowy i bordowy wash i bladoróżowe cieniowanie; za bardzo nie wiem, co z tymi plakietkami jeszcze zrobić: PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 5 Września 2020 Share Napisano 5 Września 2020 Sly Stallone bardzo ładnie zapakowany to już wiem jak skończył Rambo.. Te plakietki to nie są w zamyśle jakieś muszelki czy inne ozdobniki? Może je bardziej kontrastowe zrób.. Łapki na razie są bardzo słabo zauważalne na tle fartuszka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 5 Września 2020 Autor Share Napisano 5 Września 2020 31 minut temu, FAZZY_bez_humoru napisał: Te plakietki to nie są w zamyśle jakieś muszelki czy inne ozdobniki? Ewentualnie plastry mięsa, tylko po co miałby je nosić na pasku? Kontrast łap podkręcę, tło też by się przydało w tym miejscu przyciemnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 5 Września 2020 Share Napisano 5 Września 2020 2 godziny temu, Marcin M. napisał: Ewentualnie plastry mięsa, tylko po co miałby je nosić na pasku? Bo suszone mięsko jest smaczne i pożywne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 19 Grudnia 2020 Share Napisano 19 Grudnia 2020 ohydne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 19 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2020 2 godziny temu, Mariusz 72 napisał: ohydne Cieszę się, że Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano teraz Autor Share Napisano teraz Trochę zeszło... Podkręciłem kontrasty na obu bohaterach. W zagłębieniach grubaska dodałem czerwonego washa, przemalowałem jeszcze raz fartuszek i pomalowałem plasterki mięska. No i ma zarost. Nieszczęśnikowi nadałem bardziej blady wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi