Dudzio Napisano 31 Lipca 2020 Share Napisano 31 Lipca 2020 (edytowane) Każdy modelarz musi mieć swojego Tygrysa Mój pierwszy jest w północnoafrykańskim dwubarwnym kamuflarzu. Model z pudła, ale detal jest naprawdę fajny (niemal wszystkie sprzączki na narzędzia mają ruchome zawiasy). Dodatek jest tylko jeden - kabelki do reflektorów. Edytowane 31 Lipca 2020 przez Dudzio 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 31 Lipca 2020 Share Napisano 31 Lipca 2020 Nie wiem czy to kwestia tego co ja widzę ale chyba kolor coś nie pyknął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 31 Lipca 2020 Autor Share Napisano 31 Lipca 2020 Wyszedł jak wyszedł WYdaje mi się, że może zieleń powinna być bardziej zgniła (i lekko ciemniejsza). Na temat kolorów tunezyjskiego tygrysa naczytałem (i naoglądałem) się już tyle i w tylu wersjach, że uznałem że skoro i tak zawsze wzbudzają one kontrowersję, to nie będę czołgu czyścił i malował od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 31 Lipca 2020 Share Napisano 31 Lipca 2020 Poobijany jakby burzę piaskową przeszedł, daj trochę piachu czy kurzu bo wygląda jakby załoga kólęczka myła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Sierpnia 2020 Share Napisano 1 Sierpnia 2020 całkiem fajnie wyszedł , mi się podoba kolorki mdłe ale wydaje mi się iż to przez stan początkowy - był za mało wyrazisty i jak ponakładałeś efektów to się kolorystyka kamuflażu trochę zgubiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi