robertmodelarz Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca Godzinę temu, grzesioc napisał: Zapowiedź zniknęła ze strony Martoli. Czy coś to oznacza? Prawdopodobnie otrzymali tyle zamówień, że nie są w stanie wyrobić się z drukiem 3D. Powstanie kolejna limitowana edycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca Mam nadzieję, bo złożyłem zamówienie i trochę mnie to zdziwiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca 3 minuty temu, grzesioc napisał: Mam nadzieję, bo złożyłem zamówienie i trochę mnie to zdziwiło. Również czekam na realizację zamówienia. Stawiam na początek lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 2 Lipca Share Napisano 2 Lipca W dniu 28.06.2024 o 20:46, robertmodelarz napisał: Również czekam na realizację zamówienia. Stawiam na początek lipca. Jeśli zamówiliście w Martoli - to wszystkie zamówienia będą zrealizowane, ale w połowie (może nawet drugiej) lipca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 5 Sierpnia Share Napisano 5 Sierpnia Dziś odebrana konwersja ToroModel do Leoparda 2a4 Hobbyboss Mały in-box: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 5 Sierpnia Share Napisano 5 Sierpnia 36 minut temu, robertmodelarz napisał: Dziś odebrana konwersja ToroModel do Leoparda 2a4 Hobbyboss Jakie wrażenie? Ja mam zestaw do Menga , i muszę przyznać iż jest zaj.....y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 5 Sierpnia Share Napisano 5 Sierpnia (edytowane) W dniu 5.08.2024 o 19:26, bulik58 napisał: Jakie wrażenie? Ja mam zestaw do Menga , i muszę przyznać iż jest zaj.....y Wg mojej oceny, nic mu nie brakuje. Jakość wydruku bez uwag, instrukcja czytelna, fajne kalki. Zobbaczymy jak z pasowalnością. Przewaga tego zestawu jest brak (chyba - przemierzyłem na sucho) konieczności rozcinania kadłuba w celu montażu, pomocniczego silnika APU na prawej burcie kadłuba za wieżą. Jest wydrukowany antyslip i możliwość pozostawienia otwartych zasobników na wieży. Konwersja ACE Project Studio do Menga ma chyba więcej części i są dodane wzmocnienia przedniej części osłon na fartuchach. Edytowane 13 Października przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia (edytowane) W dniu 5.08.2024 o 20:35, robertmodelarz napisał: Wg mojej oceny, nic mu nie brakuje. Jakość wydruku bez uwag, instrukcja czytelna, fajne kalki. Zon=baczymy jak z pasowalnością. Przewaga tego zestawu jest brak (chyba - przemierzyłem na sucho) konieczności rozcinania kadłuba w celu montażu, pomocniczego silnika APU na prawej burcie kadłuba za wieżą. Jest wydrukowany antyslip i możliwość pozostawienia otwartych zasobników na wieży. Konwersja ACE Project Studio do Menga ma chyba więcej części i są dodane wzmocnienia przedniej części osłon na fartuchach. A co z wyrzutnikami granatów? Te z HB będą pasowały? PERI też niewidzę i kilku drobniejszych detali. Edytowane 6 Sierpnia przez JanuszF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 7 Sierpnia Share Napisano 7 Sierpnia 20 godzin temu, JanuszF napisał: A co z wyrzutnikami granatów? Te z HB będą pasowały? PERI też niewidzę i kilku drobniejszych detali. Na instrukcji ich też nie widać więc sądzę iż trzeba montować wyrzutniki zestawowe ewentualnie np. drukowane/odlewane ale PERI R17A3L4CP3 ? Trzeba porównać stary celownik z nowym pod względem różnic i porozmawiać z kimś kto ma pełny zestaw i go skopiować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi