robertmodelarz Napisano 28 Czerwca 2024 Share Napisano 28 Czerwca 2024 Godzinę temu, grzesioc napisał: Zapowiedź zniknęła ze strony Martoli. Czy coś to oznacza? Prawdopodobnie otrzymali tyle zamówień, że nie są w stanie wyrobić się z drukiem 3D. Powstanie kolejna limitowana edycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 28 Czerwca 2024 Share Napisano 28 Czerwca 2024 Mam nadzieję, bo złożyłem zamówienie i trochę mnie to zdziwiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 28 Czerwca 2024 Share Napisano 28 Czerwca 2024 3 minuty temu, grzesioc napisał: Mam nadzieję, bo złożyłem zamówienie i trochę mnie to zdziwiło. Również czekam na realizację zamówienia. Stawiam na początek lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 2 Lipca 2024 Share Napisano 2 Lipca 2024 W dniu 28.06.2024 o 20:46, robertmodelarz napisał: Również czekam na realizację zamówienia. Stawiam na początek lipca. Jeśli zamówiliście w Martoli - to wszystkie zamówienia będą zrealizowane, ale w połowie (może nawet drugiej) lipca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 5 Sierpnia 2024 Share Napisano 5 Sierpnia 2024 Dziś odebrana konwersja ToroModel do Leoparda 2a4 Hobbyboss Mały in-box: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 5 Sierpnia 2024 Share Napisano 5 Sierpnia 2024 36 minut temu, robertmodelarz napisał: Dziś odebrana konwersja ToroModel do Leoparda 2a4 Hobbyboss Jakie wrażenie? Ja mam zestaw do Menga , i muszę przyznać iż jest zaj.....y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 5 Sierpnia 2024 Share Napisano 5 Sierpnia 2024 (edytowane) W dniu 5.08.2024 o 19:26, bulik58 napisał: Jakie wrażenie? Ja mam zestaw do Menga , i muszę przyznać iż jest zaj.....y Wg mojej oceny, nic mu nie brakuje. Jakość wydruku bez uwag, instrukcja czytelna, fajne kalki. Zobbaczymy jak z pasowalnością. Przewaga tego zestawu jest brak (chyba - przemierzyłem na sucho) konieczności rozcinania kadłuba w celu montażu, pomocniczego silnika APU na prawej burcie kadłuba za wieżą. Jest wydrukowany antyslip i możliwość pozostawienia otwartych zasobników na wieży. Konwersja ACE Project Studio do Menga ma chyba więcej części i są dodane wzmocnienia przedniej części osłon na fartuchach. Edytowane 13 Października 2024 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 6 Sierpnia 2024 Share Napisano 6 Sierpnia 2024 (edytowane) W dniu 5.08.2024 o 20:35, robertmodelarz napisał: Wg mojej oceny, nic mu nie brakuje. Jakość wydruku bez uwag, instrukcja czytelna, fajne kalki. Zon=baczymy jak z pasowalnością. Przewaga tego zestawu jest brak (chyba - przemierzyłem na sucho) konieczności rozcinania kadłuba w celu montażu, pomocniczego silnika APU na prawej burcie kadłuba za wieżą. Jest wydrukowany antyslip i możliwość pozostawienia otwartych zasobników na wieży. Konwersja ACE Project Studio do Menga ma chyba więcej części i są dodane wzmocnienia przedniej części osłon na fartuchach. A co z wyrzutnikami granatów? Te z HB będą pasowały? PERI też niewidzę i kilku drobniejszych detali. Edytowane 6 Sierpnia 2024 przez JanuszF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 7 Sierpnia 2024 Share Napisano 7 Sierpnia 2024 20 godzin temu, JanuszF napisał: A co z wyrzutnikami granatów? Te z HB będą pasowały? PERI też niewidzę i kilku drobniejszych detali. Na instrukcji ich też nie widać więc sądzę iż trzeba montować wyrzutniki zestawowe ewentualnie np. drukowane/odlewane ale PERI R17A3L4CP3 ? Trzeba porównać stary celownik z nowym pod względem różnic i porozmawiać z kimś kto ma pełny zestaw i go skopiować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi