taltos1 Napisano 16 Sierpnia 2020 Share Napisano 16 Sierpnia 2020 Bry, coś mnie ostatnio naszło i sobie skleiłem taki modelik. Uproszczony bitewniak, malowany pędzlem jak na prawie modelarza przystało Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Sierpnia 2020 Share Napisano 16 Sierpnia 2020 Wprost zaparło mi dech w piersi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 16 Sierpnia 2020 Share Napisano 16 Sierpnia 2020 Zielony ci on, zeklbym nie nachalny, bez szumu. Klej cos z westu, zostaw przedstawicieli swinskiego raju dla przytkanych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Sierpnia 2020 Share Napisano 16 Sierpnia 2020 ładny, ładny.... taki nie za brudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Sierpnia 2020 Share Napisano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) mam zlepionego ISa 2 w małej skali i zastanawiam się jak pomalowac, zeby wydobyć z niego trochę życia. Zielony kolot, trudny kolor... Model sklejony czyściutko, ale posiada ten grzech zielonych czołgów. Jest trochę monotonny. Natomiast musze napisac, ze pedzlowy malunek, jednolitego kolorystycznie czołgu to trudna sprawa, i wyszło to rewelacyjnie !!!! Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez spiton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 18 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2020 Podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 19 Sierpnia 2020 Share Napisano 19 Sierpnia 2020 Całkiem fajny zwierobij, + za polskie malowanie z 13 pas-u. Dodał bym uchwyty dla desantu (mały problem z dorobieniem z drutu), belkę do wyciągania z błota i antenę radiostacji. Oraz koniecznie wytarcia na kołach i gąsienicach w miejscu ich styku - chyba że są a na dość ciemnych zdjęciach nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi