WPR Napisano 19 Sierpnia 2020 Share Napisano 19 Sierpnia 2020 Hej, Model - oklepany. Historyczność oznaczeń - wątpliwa, rusek na kierownicy. Strzelajcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Sierpnia 2020 Share Napisano 20 Sierpnia 2020 Lubie tego potwora. Bardzo fajnie pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 20 Sierpnia 2020 Share Napisano 20 Sierpnia 2020 Podoba mi się, a i tematyka "niszowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 20 Sierpnia 2020 Share Napisano 20 Sierpnia 2020 Jest dobry model i to sie liczy, dodaj moze tylko troche syfu na blotnikach, bo tam jest cos za czysto, ps a te wlazy to jestes pewien, ze od wewnatrz byly takie jasne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 20 Sierpnia 2020 Share Napisano 20 Sierpnia 2020 Oglądam i mam mieszane uczucia. Fajne pozostałości po zimowym kamuflażu. Natomiast zupełnie nie przemawia do mnie rdza na gąsienicach - musiał by dłuuuugo stać bez ruchu. Dodał bym więcej kopcia przy wydechach - rosyjskie diesle mocno plują olejem. Zdjęcia podwozia bardzo ciemne więc nie widzę jak z wytarciami na kołach i gąsienicach (po wewnętrznej) - to cecha charakterystyczna IS-ów. Antenę radiostacji warto by drobić. Nasze frontowe IS-y ponoć nie miały podpórki pod lufę - prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 20 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2020 Hej. Dzięki na komentarze. Jak wrzucałem kiedyś ISU 152 z zielonymi klapami to dostałem komentarz czy nie były białe. Ale rzeczywiście jak teraz patrzę na zdjęcia to nie wyglądają na białe... Racja gąsiennice wyszły mi zbyt pomarańczowe. Nauczka na następny raz. Co do zamka na działo to rzeczywiście jak teraz patrzę na zdjęcia to wygląda na to, że na żadnym go nie było. Dzięki za słuszne uwagi. Modelu ulepszał już nie będę, bo i tak mam go dość. Może następny będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi