Bengal Napisano 6 Września 2020 Share Napisano 6 Września 2020 Cześć, model bardziej na spontanie, chciałem sobie poćwiczyć marmurek pod białym kolorem. Miał być na kółkach lecz nie wyważyłem go i przewracał się więc jest na podstawce Można się pastwić 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 Września 2020 Share Napisano 6 Września 2020 Maszyna ładna sama w sobie. Tylko chyba fotki też na spontanie i bez obróbki . Może by tak nad nimi popracować odrobinkę to i efekty będą lepiej widoczne. Ale za podejście do tematu masz u mnie DUŻEGO plusa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 7 Września 2020 Autor Share Napisano 7 Września 2020 (edytowane) 20 godzin temu, abtb napisał: Maszyna ładna sama w sobie. Tylko chyba fotki też na spontanie i bez obróbki . Może by tak nad nimi popracować odrobinkę to i efekty będą lepiej widoczne. Ale za podejście do tematu masz u mnie DUŻEGO plusa Tak proszę Pana znajdę czas to poprawię - ostatnio nie mam go za wiele. Edytowane 7 Września 2020 przez Bengal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 7 Września 2020 Share Napisano 7 Września 2020 (edytowane) хорошая машинка, она мне очень нравится Edytowane 7 Września 2020 przez Slawek_26869 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 7 Września 2020 Autor Share Napisano 7 Września 2020 1 godzinę temu, Slawek_26869 napisał: хорошая машинка, она мне очень нравится Nie znam tego języka ale google dziwnie mi to przetłumaczyło dobry samochód, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 7 Września 2020 Share Napisano 7 Września 2020 14 minut temu, Bengal napisał: Nie znam tego języka ale google dziwnie mi to przetłumaczyło dobry samochód, bardzo mi się podoba A mnie google tłumaczył "Ładna maszyna, bardzo mi się podoba" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 7 Września 2020 Autor Share Napisano 7 Września 2020 2 godziny temu, Slawek_26869 napisał: хорошая машинка, она мне очень нравится ale dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 7 Września 2020 Share Napisano 7 Września 2020 Hmm, najwyraźniej nie tylko my mamy dwuznaczniki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 7 Września 2020 Share Napisano 7 Września 2020 (edytowane) Po rosyjsku maszinka to zdrobniale maszyna a samochód to astamaszina. Uczyłem się tego języka dawno temu w szkole. Edytowane 7 Września 2020 przez cayman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi