Zderzak Napisano 26 Września 2020 Share Napisano 26 Września 2020 Cześć, właśnie pojawiła się nowa figurka operatora GROMu z granatnikiem AT-4 w skali 1:35. Prezentował ją już w innym dziale Piotr, sklejoną i pomalowaną, ale teraz jest dostępna dla wszystkich Myślę, że temat powinien zaciekawić niektórych z Was, bo czegoś takiego jeszcze w tej skali nie było. Cena jak na taką figurkę też jest naprawdę znośna: https://gromart.pl/product/figurka-zywiczna-granatnik-do-samodzielnego-sklejania-135/ W przyszłości ma być więcej figurek, dzięki czemu można będzie zrobić scenkę z polskimi siłami specjalnymi z prawdziwego zdarzenia, dlatego polecam zajrzeć na Facebooka GROM ARTu, gdzie są nowości, zapowiedzi, ale również referencyjne zdjęcia bardzo pomocne w malowaniu żywicznych postaci. https://www.facebook.com/GROM-ART-115487803329303/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Września 2020 Share Napisano 26 Września 2020 całkiem niezły detal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Września 2020 Share Napisano 26 Września 2020 Ciekawa sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Września 2020 Share Napisano 27 Września 2020 A tu gotowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 3 Października 2020 Autor Share Napisano 3 Października 2020 Rozpędzili się w tym GROM ART, dopiero co była pierwsza figurka, jest i kolejna. Co prawda może być ciężko ją gdzieś ulokować na dioramie, ale na winietce z wodą z żywicy byłoby grubo Poczekamy, powinno być więcej figurek lądowych, więc będzie można myśleć o jakiś scenkach. Więcej zdjęć pod linkiem: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=223944942483588&id=115487803329303 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Października 2020 Share Napisano 3 Października 2020 (edytowane) 26 minut temu, Zderzak napisał: Rozpędzili się w tym GROM ART... wiadomo może czy będzie jakiś "bardziej wodny" ? na takiego w klimatach Formozy to byłbym bardzo chętny ten to trochę ma za dużo lądowych gratów i wg mnie niepotrzebnie dali mu ten hełm EDIT ------------ albo mogli chociaż dać do zestawu 2 główki... Edytowane 3 Października 2020 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 3 Października 2020 Share Napisano 3 Października 2020 Jest szansa, żeby artykuły GromArtu były dostępne na Allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 4 Października 2020 Autor Share Napisano 4 Października 2020 11 godzin temu, M.A.V. napisał: wiadomo może czy będzie jakiś "bardziej wodny" ? na takiego w klimatach Formozy to byłbym bardzo chętny ten to trochę ma za dużo lądowych gratów i wg mnie niepotrzebnie dali mu ten hełm Z tego co czytałem na ich profilu temat "wody" jest na razie załatwiony, więc raczej będą tylko lądowe. Ten tutaj niby jest w masce i z aparatem o obiegu zamkniętym, natomiast co do hełmu, to mają być jakieś zdjęcia referencyjne do malowania więc może wtedy zobaczymy pierwowzór. Jednak o zgodność z prawdą bym się nie martwił, ta jest u nich na najwyższym poziomie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Października 2020 Share Napisano 4 Października 2020 Ja już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaM Napisano 7 Listopada 2021 Share Napisano 7 Listopada 2021 W dniu 3.10.2020 o 21:20, mandrivecs napisał: Jest szansa, żeby artykuły GromArtu były dostępne na Allegro? Na razie tylko "Nurek bojowy" jest na allegro - https://allegro.pl/uzytkownik/gromart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi