Adamo722 Napisano 27 Września 2020 Share Napisano 27 Września 2020 (edytowane) Witam Ktoś kiedyś napisał że to jedyny statek, który podoba się kobietom (POTWIERDZAM) i jedyny cywil przeze mnie sklejony dla mojej żony w ramach kolejnej rocznicy ślubu Dla porównania wielkości Titanika z Bismarckiem w tej samej skali I moja samoróbka Edytowane 26 Listopada 2020 przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Września 2020 Share Napisano 27 Września 2020 No pacz Pan, takie kolosy i oba jak skończyły? ;-) Zdjęcia za niebieskie ale i tak widać, że ładnie Ci wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 27 Września 2020 Autor Share Napisano 27 Września 2020 31 minut temu, Thalgonis napisał: No pacz Pan, takie kolosy i oba jak skończyły? Przynajmniej mają wspólny mianownik, że odnalazł wraki Robert Ballard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Września 2020 Share Napisano 27 Września 2020 O! Dla mnie to novum! Dzięki za info 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Września 2020 Share Napisano 27 Września 2020 fajna ta fota z B-smarkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 9 Października 2020 Share Napisano 9 Października 2020 Ogólnie przyjemny, ale co mu się takiego dziwnego dzieje w czerń na kadłubie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Października 2020 Autor Share Napisano 10 Października 2020 10 godzin temu, socjo1 napisał: Ogólnie przyjemny, ale co mu się takiego dziwnego dzieje w czerń na kadłubie? A to żeby nie byl monotonny moze lekko przesadzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 15 Października 2020 Autor Share Napisano 15 Października 2020 (edytowane) Dałem jeszcze jedną warstwę czarnego na kadłub i tak już zostanie Edytowane 15 Października 2020 przez Adamo722 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 8 Listopada 2020 Share Napisano 8 Listopada 2020 fajny... będziesz go łamał na pół ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 8 Listopada 2020 Autor Share Napisano 8 Listopada 2020 9 godzin temu, blacman napisał: fajny... będziesz go łamał na pół ? To wtedy ja bym sie chyba zderzyl z gora lodową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi