HKK Napisano 9 Października 2020 Share Napisano 9 Października 2020 (edytowane) Jak to zwykle u mnie, aerograf trafiony okazyjnie na aukcji, zaserwisowany i oferowany z niewielkim zyskiem. Dla nie obeznanych w temacie, HP-CH to aerograf z rodziny Hi-line, najwyższej w ofercie Iwaty, pomijając serię Custom Micron. Rozmiar dyszy to 0.3. Aerograf nie nosi śladów zużycia, wnętrze kielich nie ma wytarć, korpus też w idealnym stanie. Aero był najwyraźniej rzadko używany. Dla pewności rozebrałem, sprawdziłem uszczelki, dokładnie wyczyściłem i nasmarowałem. Przeprowadziłem też próbę malowania. Aerograf działa jak nowy. Cena - 800 PLN razem z wysyłką. Cena nowego to w tej chwili ok 1500 PLN. (https://www.fine-art.com.pl/hp-ch-hi-line-airbrush-0-3mm.html) Nb. informacja na tej stronie że "Wszystkie części wykonane są ze stali nierdzewnej" jest nieprawdziwa. Jak chyba we wszystkich aerografach, jedynie iglica jest stalowa. Edytowane 9 Października 2020 przez HKK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 9 Października 2020 Autor Share Napisano 9 Października 2020 (edytowane) Do zamknięcia Edytowane 9 Października 2020 przez HKK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drajwer Napisano 9 Października 2020 Share Napisano 9 Października 2020 kurła przegapilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson King Napisano 10 Października 2020 Share Napisano 10 Października 2020 Pytanie do HKK .Jakieś namiary na farby Molak .To doskonałe farby, czarny Matt to poezja. lnne zresztą też. Byłbym wdzięczny za info. pozdrowienia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 12 Października 2020 Autor Share Napisano 12 Października 2020 W dniu 10.10.2020 o 11:43, Crimson King napisał: Pytanie do HKK .Jakieś namiary na farby Molak .To doskonałe farby, czarny Matt to poezja. lnne zresztą też. Byłbym wdzięczny za info. pozdrowienia . Zadaj pytanie w odpowiednim dziale/temacie lub na priv. Ten temat jest do zamknięcia i nie pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 12 Października 2020 Share Napisano 12 Października 2020 W dniu 9.10.2020 o 17:35, drajwer napisał: kurła przegapilem Nic straconego towarzyszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi