Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Masz może dokładniejsze zdjęcia tego celownika? I jakie on ma wymiary?

Nie wymiarów jakichś konkretnych nie mam. Jade "na oko". Myśle zeby samemu się też pobawić w trawienie... No zobaczymy co z tego wyjdzie. Zdjęcia mam takie:

pt91mturret28mylifestorav6.jpg

w527.png

img24202656fv1.jpg

w684.png

Pozdrawiam

Piotr

• Odpowiedzi 98
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Niemniej powodzenia w budowie!

Ok, dzięki

A tu (podpatrzony gdzieś w sieci, ale może ktoś nie zna) sposób na wykonanie łańcuszka, może komus się przyda:

pb080010xx0.jpg

w875.png

pb080011zc8.jpg

w875.png

pb080012co6.jpg

w875.png

pb080013zg9.jpg

w875.png

pb080014ke3.jpg

w875.png

Myśle, że z samych zdjęć wiadomo co trzeba robić, a jak nie to pisać, to opracuję jakąś instrukcje.

• 1 month later...
Napisano

Po obiciach, sido, łoszu (którego poprawie bo słaby jeszcze jest...)

pc280007qc8.th.jpgpc280008ww7.th.jpgpc280011gx3.th.jpg

mam nadzieję, że na tych zdjęciach coś widać

Pozdrawiam

Napisano

szwabu87 Ciekawie wygląda .

Dla ciekawości mieszkam obok tego magicznego lasu gdzie znajduje się tajemniczy poligon gdzie zielone ludziki tymi czołgami się bujają ,jednakże nigdy takowego nie widziałem a szkoda.

Napisano

Szwabu fajnie wygląda sam wóz, ale, taka wątpliwośc mnie naszła: dajesz obicia na nowy czołg wystawowy? Bo on chyba nie był nigdzie poważniej "jeżdżony"? Drugie pytanko, co to są te plamki? One zostaną? I wreszcie trzecia rzecz, obręczę kół się jakoś dziwnie mienią na biało, to wina zdjęć i połysku od sido?

pozdr

Napisano
dajesz obicia na nowy czołg wystawowy?

heh, po wystawie wrócił na poligon i już :P (nie miał byc z wystawy, tylko w tej konfiguracji, w jakiej był podczas niej samej)

Drugie pytanko, co to są te plamki? One zostaną? I wreszcie trzecia rzecz, obręczę kół się jakoś dziwnie mienią na biało

prawda sido wyostrzyło te kolory (plamy i obręcze), zdjęcia nie najwyższych lotów to też Obręcze możę się obtarły podczas jazdy z fartuchami, a plamy... myślę że zostały ze starego kamuflarzu... Fotka poglądowa:

54356755le4.jpg

w1719.png

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Napisano

Pare fotek. Niestety z komórki

Pojawił się już na stałe kosz na wieży, belka i parę zacieków

zdjcie0151.jpg

w1067.png

zdjcie0154.jpg

w1067.png

zdjcie0157.jpg

w1067.png

Napisano
szwabu na Cezara wrzuć lepsze fotki

pisałem przecież...

Niestety z komórki

W takim razie fotki będą dopiero w galerii

• 2 months later...
Napisano
Bardzo ładny, aczkolwiek w galerii mam nadzieję na lepsze zdjęcia.

Tzn.? Większe? Na innym tle? Inne ujęcia?

• 1 year later...
Napisano
nie no ja pierdziele

Że co robisz?

A co do modelu to świetnie się prezentuje. Z niecierpliwością czekam na galerię.

Napisano

Piękny modelik. Szkoda ,że zasłoniłeś wloty powietrza-siatki dodały by smaczku. Sam planuje takiego w barwach malezyjskich.