szwabu87 Napisano 11 Listopada 2008 Autor Share Napisano 11 Listopada 2008 Masz może dokładniejsze zdjęcia tego celownika? I jakie on ma wymiary? Nie wymiarów jakichś konkretnych nie mam. Jade "na oko". Myśle zeby samemu się też pobawić w trawienie... No zobaczymy co z tego wyjdzie. Zdjęcia mam takie: Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 uuu.. to niestety się nie nada. Ja mam taki: Trzeba by było sporo przerobić, a ponadto Twój niestety jest "przestrzenny", a mój jest płaski.. Niemniej powodzenia w budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 11 Listopada 2008 Autor Share Napisano 11 Listopada 2008 Niemniej powodzenia w budowie! Ok, dzięki A tu (podpatrzony gdzieś w sieci, ale może ktoś nie zna) sposób na wykonanie łańcuszka, może komus się przyda: Myśle, że z samych zdjęć wiadomo co trzeba robić, a jak nie to pisać, to opracuję jakąś instrukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 27 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2008 Pora się przypomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 28 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2008 Po obiciach, sido, łoszu (którego poprawie bo słaby jeszcze jest...) mam nadzieję, że na tych zdjęciach coś widać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 szwabu87 Ciekawie wygląda . Dla ciekawości mieszkam obok tego magicznego lasu gdzie znajduje się tajemniczy poligon gdzie zielone ludziki tymi czołgami się bujają ,jednakże nigdy takowego nie widziałem a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Szwabu fajnie wygląda sam wóz, ale, taka wątpliwośc mnie naszła: dajesz obicia na nowy czołg wystawowy? Bo on chyba nie był nigdzie poważniej "jeżdżony"? Drugie pytanko, co to są te plamki? One zostaną? I wreszcie trzecia rzecz, obręczę kół się jakoś dziwnie mienią na biało, to wina zdjęć i połysku od sido? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 30 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2008 dajesz obicia na nowy czołg wystawowy? heh, po wystawie wrócił na poligon i już :P (nie miał byc z wystawy, tylko w tej konfiguracji, w jakiej był podczas niej samej) Drugie pytanko, co to są te plamki? One zostaną? I wreszcie trzecia rzecz, obręczę kół się jakoś dziwnie mienią na biało prawda sido wyostrzyło te kolory (plamy i obręcze), zdjęcia nie najwyższych lotów to też Obręcze możę się obtarły podczas jazdy z fartuchami, a plamy... myślę że zostały ze starego kamuflarzu... Fotka poglądowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Pozamiatane A z tych odprysków to bym jednak zrezygnował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Szwabu, żyjesz? Gdzie malaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 10 Lutego 2009 Autor Share Napisano 10 Lutego 2009 Żyje Pcham do przodu sesje w krk. Może w ferie się coś ruszy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Pare fotek. Niestety z komórki Pojawił się już na stałe kosz na wieży, belka i parę zacieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 szwabu na Cezara wrzuć lepsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 2 Marca 2009 Autor Share Napisano 2 Marca 2009 szwabu na Cezara wrzuć lepsze fotki pisałem przecież... Niestety z komórki W takim razie fotki będą dopiero w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 3 Maja 2009 Autor Share Napisano 3 Maja 2009 Przed matem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Bardzo ładny, aczkolwiek w galerii mam nadzieję na lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 4 Maja 2009 Autor Share Napisano 4 Maja 2009 Bardzo ładny, aczkolwiek w galerii mam nadzieję na lepsze zdjęcia. Tzn.? Większe? Na innym tle? Inne ujęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Więcej ujęć i z bliższej perspektywy będą ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 4 Maja 2010 Autor Share Napisano 4 Maja 2010 Taka wstępna galeria. Czekam na komentarze i sugestie poki da sie cos jeszcze poprawić. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafik1213 Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 nie no ja pierdziele polak piękny nie zatkało mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 nie no ja pierdziele Że co robisz? A co do modelu to świetnie się prezentuje. Z niecierpliwością czekam na galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Uuu, piękne, piękne, piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 polak piękny To jest PT-91 w wersji malezyjskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Piękny modelik. Szkoda ,że zasłoniłeś wloty powietrza-siatki dodały by smaczku. Sam planuje takiego w barwach malezyjskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi