miqs Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Wsadź po prostu z jakiegokolwiek amerykańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 marcinzo56 Nie, tak sobie nabijam posty , haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 2 Maja 2008 Autor Share Napisano 2 Maja 2008 Ramy troche porobiłem i przyszykowałem do malowania, tak prawie Kabina Volva jest w lakierni, jutro zedje i porobie fotki. Zdjęcia Ramy: Jak coś źle to pisać, poprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banshee777 Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Bilonzo, taka sama fikcja jak z silnikiem Volvo FH, ale pamiętajmy, że do ciężarówek w USA wkładają ci taki silnik jaki chcesz z listy, a nie konkretnie 1 firma Si Seńor, ale ta lista zamyka sie w szalonej liczbie trzech silników dwóch producentów: D13, D16 i Cummins ISX. Starałbym się zrozumieć starego rzędowca od amerykańca albo Volvo, ale silnik od Scani??!! Za takie rzeczy powinna być kara chłosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 3 Maja 2008 Autor Share Napisano 3 Maja 2008 Będzie od Western Stara , Western Stara też postanowiłem kiedyś remontować, ale narazie mam za dużo roboty . Scanii wziełem na przymiarke a tu widze co sie dzieje, wiem, że nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 A na wymiary bedzie pasowac z westerna?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 3 Maja 2008 Autor Share Napisano 3 Maja 2008 Zobaczy się może być zdziwienie narazie niemam siły go rozebrać, za bardzo zakręcony jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 3 Maja 2008 Autor Share Napisano 3 Maja 2008 3 zdjęcia Podkład: Klapa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 A na wymiary bedzie pasowac z westerna?????? Zawsze można przerobić uchwyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Widzę, że ładnie idzie. Mam pytanie czy próbowałeś włożyć wnętrze? Ja moją VN kleiłem dawno i nie pamiętam teraz czy wchodzi po sklejeniu kabiny czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 4 Maja 2008 Autor Share Napisano 4 Maja 2008 W instrukcji pokazuja, zeby całą podłoge pod spodem wkładac Fotki instrukcji: Z tym nie będzie trudności: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 4 Maja 2008 Autor Share Napisano 4 Maja 2008 A tu już połozyłem pierwszą warstwe lakieru czerwonego Zdjęcie z lampą robione i Aparat okłamuje kolory, widać jakby to było pomarańczowe Rama z silnikiem od WesternStara Podkład mi sie skonczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Rób kolego lepsze zdjęcia bo nic konkretnego nie widac ... Wygląda na nieźle pomalowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 4 Maja 2008 Autor Share Napisano 4 Maja 2008 Następnym razem zrobie lepsze wezme na balkon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Ale zrób po wyschnięciu farby bo będziesz miał mnóstwo paprochów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 irizar jakiego Ty podkładu używasz???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 7 Maja 2008 Autor Share Napisano 7 Maja 2008 Podkładu, używam Śnieżki a czemu pytasz??? Volvo ma już włożone wnętrze , zdjęć niemam, ponieważ - sklejam go w Warsztacie , a tam jest za ciemno i słabo zdjęcia wychodzą, ale postaram się w najbliższym czasie zamieścić zdjęcia dla niecierpliwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 11 Maja 2008 Autor Share Napisano 11 Maja 2008 Oj długo nic nie dodawałem , ale czas szybko leci i niema go za dużo. Silnik od Westerna dużo lepiej nie?? :P Deska na tej co stoi Volvo ma 98cm dałem za nią 15zl , naczepe już zamówiłem, teraz czekam tylko na nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 18 Maja 2008 Autor Share Napisano 18 Maja 2008 Planuje cały zestaw skończyć w Środe , bo już od Wtorku zaczynam Wakacje i klejenie z grubej rury Dostałem Naczepe: ( co prawda już w Poniedziałek 12.05.2008 ) tylko czasu niemiałem nawet zamieścić. In-Box: Wycięte części: Tutaj co już skleiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Maturzysta.... Oto przykład modelarza po egzaminach. A w naczepie jak masz zamiar ustawić koła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 20 Maja 2008 Autor Share Napisano 20 Maja 2008 Jeszcze niewiem jak koła ustawić Oj dużo pracy było Myśle, że warto? :] Przód nie jest przyklejony , chce klape pomalować z drugiej strony jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 Ogólnie ok, ale nic takiego nie można dokładnie powiedzieć po tych trzech fotkach bo są nie wyraźne z daleka to volvo śmiesznie wygląda jak taka zabaweczka, ale zobaczymy efekt 100%. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 22 Maja 2008 Autor Share Napisano 22 Maja 2008 Tyle udało mi sie zrobić: Wiem, że wciąż za słabe zdjęcia, ale niemam statywu :( i aparat Praktica 6503, może ktoś się zna, żeby lepiej wychodziły robie na makro. Mam takie sobie kleje, w następnym tygodniu przychodzi ten prawdziwy klej REVELL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 A jeżeli jest Silnik Od WS'a to maska się odchyla?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 Ja znam najlepszy sposób na zdjęcia. Wyjdź na dwór i zrób tak jak zawsze z makro. Zobaczysz efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi