dormitor Napisano 20 Czerwca 2006 Share Napisano 20 Czerwca 2006 Nono, Kat, szacuneczek, dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 21 Czerwca 2006 Share Napisano 21 Czerwca 2006 Kacie, jeszcze się zapytam, czy robisz Abramsa wg jakichś planów czy na podstawie modelu albo tylko fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 21 Czerwca 2006 Share Napisano 21 Czerwca 2006 Żeby nie mieszać Gizmowi w wątku odsyłam do mojej relacji z Abramsa na innym forum: http://www.mikromodele.fora.pl/viewtopic.php?t=256 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 23 Czerwca 2006 Share Napisano 23 Czerwca 2006 Szybko Ci to klejenie Gizmo idzie. Chciałbym mieć takie tempo. Jak chcesz zdjęcia Abramsów z Bośni, to w poniższej wyszukiwarce znajdziesz parę wpisując oczywiście: abrams bosnia http://www.dodmedia.osd.mil/DVIC_View/Still_Search.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 29 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2006 witam jestem na PJ i wlasnie skonczylem wstepne malowanie abramsa i teciaka.fotki rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 30 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2006 To narazie tyle, ale go skńcze dziś nic pieknego. Zielony kolor za jasny jest Zielony kładzony aerem a reszta kamo pedzlem, cos mi niehcciało dziergac w kompresorze i cisnienia niemial i plul farbą bedzie solidnie przybrudzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 30 Czerwca 2006 Share Napisano 30 Czerwca 2006 Nie jestem specem w czołgach, ale i ja uważam że człg musi przejść solidną kąpiel błotną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 30 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2006 Nie jestem specem w czołgach, ale i ja uważam że człg musi przejść solidną kąpiel błotną Oj zapewniam cię Tornado że przejdzie jescze duzo rzeczy do zrobienia zostalo.kola i gaski malnac, karabiny.posklejac to w cal;osc i kalki nalozyc.no i oczywiscie blotko błyszczy sie bo farba jescze gdzie niegdzie swieza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 30 Czerwca 2006 Share Napisano 30 Czerwca 2006 O żesz w morde, jaki zielony. Może walniesz mu jakiś filter albo mooocne kurzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 30 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2006 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/568f2e9e0c9c485f.html narazie wstepne brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 30 Czerwca 2006 Share Napisano 30 Czerwca 2006 Coś Ty wzioł za kolory!? Chyba że to przekłamanie aparatu... Druga sprawa to układ plam, Abramsy maja to do siebi że jak mają plamki to nie dowolne tylko wegdług określonego wzoru. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 30 Czerwca 2006 Share Napisano 30 Czerwca 2006 yyyy... mnie sie te brudzenie nie zabardzo widzi jakoś.... no ale moge sie mylić sam lepiej nie robie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 30 Czerwca 2006 Share Napisano 30 Czerwca 2006 Oj ta zieleń jakaś taka... za zielona... boje sieże brudzenie nie za wiele pomoże. No ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 1 Lipca 2006 Autor Share Napisano 1 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 1 Lipca 2006 Share Napisano 1 Lipca 2006 Chyba zrobiłeś mały błąd, wytarcia na gumowych nakładkach na gąskach są troche nie na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 1 Lipca 2006 Share Napisano 1 Lipca 2006 odptyski jaieś by sie przydały pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 1 Lipca 2006 Share Napisano 1 Lipca 2006 Teraz kolorki wyglądają ładniej, błotko też fajnie wyszło, ale te metaliczne zabrudzenia na gumowych częściach gąsienicy to ja nie wiem... guma raczej średnio dobrze koroduje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 1 Lipca 2006 Share Napisano 1 Lipca 2006 bo to specjalna metalowa guma ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 2 Lipca 2006 Share Napisano 2 Lipca 2006 Moim zdaniem tym błotem zniszczyłes cały pojazd jest nałożone mało naturalnie i jak mi sie zdaje na szybko...mogłeś najpierw nałożyc filtry z farb olejnych to ta zieleń by sie bardzo stonowała....ale to twój model a my tylko doradzamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 2 Lipca 2006 Autor Share Napisano 2 Lipca 2006 Chyba zrobiłeś mały błąd, wytarcia na gumowych nakładkach na gąskach są troche nie na miejscu Wiem heheh ale juz naprawilem ten bląd model wyglada teraz calkowicie inaczej.a zreszta on ma byc tyko dla ozdoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 2 Lipca 2006 Share Napisano 2 Lipca 2006 EEE bo czegoś nie rozumiem. Moje modele też stojadla ozdoby więc staram się żeby jak najładniej wyglądały...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 2 Lipca 2006 Share Napisano 2 Lipca 2006 Widocznie jeśli model stoi jako ozdoba u modelarza to wygląda inaczej, a inaczej, jeśli jest ozdobą u dyletanta modelarskiego, bo chyba takim jest ten wojak, dla którego robiony jest Abrams? Mam jeszcze pytanko: czy czołg będzie na jakiejś dioramce? Czy tylko na podstawce zwykłej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 2 Lipca 2006 Share Napisano 2 Lipca 2006 ja tam modele robie dla wlasnej satysfakcji ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 2 Lipca 2006 Share Napisano 2 Lipca 2006 ja tam modele robie dla wlasnej satysfakcji ogólnie Kolega Gizmo robi tego Abramsa dla dowódcy... Więc nie chodzi tu o własną satysfakcję, tylko o to, żeby prezentował się jako tako dla laika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 2 Lipca 2006 Share Napisano 2 Lipca 2006 ano peno że tak ale jakos nie ciekawi mnie np. branie udział w konkursach (z moimi pracami to by była siara ) mówie o sobie teraz nie o koledze Gizmo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi