Kermit Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Niebo a ziemia, Kasiu! Oby tak dalej. Co masz następnego w poczekalni? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 5 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2008 Witam! Fajnie, że Wam się podoba. Mam nadzieję, że nie jest to jednorazowy strzał, a początek ciekawej flotylli Nie wiem to był mój pierwszy okręt może kiedyś będą nasępne. Co planujesz po Arizonie. Co masz następnego w poczekalni? Już czeka na mnie Peterbilt 377 A/E z Italeri. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Już czeka na mnie Peterbilt 377 A/E z Italeri. uuuu a już myślałem, że jaka Iowa albo Missouri czy coś w ten deseń Straszne maleństwo ale ładne - nawet bardzo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 jak na początek całkiem niezły rezultat i wcale nie prosty model, wymiana olinowania zdecydowanie podniosła walory wizualne modelu mam nadzieję, że jednak jeszcze jakiś okręt, po tak obiecujących początkach, pojawi się w Twoim warsztacie Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszka Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Cześć Bardzo się cieszę, że zasiliłaś grupę kobiet - modelarek Możesz zdradzić, co skłoniło Cię do wyboru tego modelu? Ja w tej kategorii popełniłam jeden model jest nią włoska żywa torpeda. A w jedynym jak dotąd zrobionym przeze mnie modelu okrętu, olinowanie zrobiłam w włosów. Trzymam kciuki za kolejne modele. Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 10 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2008 Witam!! Dzięki za komentarze. mam nadzieję, że jednak jeszcze jakiś okręt, po tak obiecujących początkach, pojawi się w Twoim warsztacie Ja też mam taką nadzieję. Myślałam nad lotniskowcem albo jakimś okrętem podwodnym, ale jeszcze nie wiem. Możesz zdradzić, co skłoniło Cię do wyboru tego modelu? Co mnie skłoniło do tego wyboru modelu? Chyba ciekawość i chęć spróbowania sklejenia takiego modelu. Pozdrawiam!! Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 Twoja Arizona wygląda wspaniale. Piękny hołd dla poległych na niej marynarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2008 Witam! Moją Arizonę można już zobaczyć w galerii. Jeśli ktoś chce obejrzeć zdjęcia to proszę bardzo oto link: viewtopic.php?p=114087#114087 POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi