adamkijak Napisano 7 Listopada 2020 Share Napisano 7 Listopada 2020 (edytowane) Dobry wieczór, model skończony dzisiaj wieczorem. Producent to Italeri i co tu dużo mówić, w porównaniu z Trumpkiem to prostota i malo detali wiec składa sie szybko, na minus to oczywiście jakość. Kontener tez od Italeri i tutaj jak wyżej, grafiti to kalki na ebay kupione. Malowany Tamiya i brudzony pigmentami miga. p.s. nie ma żadnych kwitów na ten kontener, porostu mialem ochotę i tyle. Edytowane 7 Listopada 2020 przez adamkijak 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 7 Listopada 2020 Share Napisano 7 Listopada 2020 (edytowane) Nic nie widać, same linki (choć działające). Edytowane 7 Listopada 2020 przez mandrivecs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 7 Listopada 2020 Autor Share Napisano 7 Listopada 2020 5 minut temu, mandrivecs napisał: Nic nie widać, same linki (choć działające). Juz naprawiłem, chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermitt Napisano 7 Listopada 2020 Share Napisano 7 Listopada 2020 Model bardzo mi się podoba, kontener super wyszedł , na ciągniku może trochę brakuje biedronki i wascha ale jest oki. Model Hemtt-a bardzo mi się podoba, mój czeka na odwagę aż się wezmę za niego. Jak ze skalowalnością tego modelu, korzystałeś z jakiś trawionek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 7 Listopada 2020 Autor Share Napisano 7 Listopada 2020 1 minutę temu, Kermitt napisał: Model bardzo mi się podoba, kontener super wyszedł , na ciągniku może trochę brakuje biedronki i wascha ale jest oki. Model Hemtt-a bardzo mi się podoba, mój czeka na odwagę aż się wezmę za niego. Jak ze skalowalnością tego modelu, korzystałeś z jakiś trawionek ? Hej Wasch jest, może nie widać bo nie chciałem go mocno brudzić. Tutaj jest wszystko z pudla, nawet kola, chociaż powiem szczerze ze sie zastanawiałem nad żywicznymi. Następnym razem kupie Trumpka, tam sa foto trawionki w zestawie i składa sie lepiej, więcej czesci ale wszystko sie trzyma kupy i jest proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermitt Napisano 7 Listopada 2020 Share Napisano 7 Listopada 2020 Koła wyszły ciekawie, odważniejsza biedronka dodała by trochę zacieków i "życie" ale ogólnie bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 8 Listopada 2020 Autor Share Napisano 8 Listopada 2020 2 godziny temu, Spotter napisał: Kontener rewelacja!!! Pojazd jak najbardziej ok. To że czysty nie przeszkadza, bo taki pojazd raczej się nie tapla w błocie. Ale mogłeś go bardziej kolorystycznie urozmaicić, czyli zastosować większe kontrasty. Byłby bardziej wyrazisty, ciekawszy dla oko. A tak jest tylko dodatkiem do kontenera. Hej W sumie to tak miało być w zamyśle, kontener I graffiti miały łamać monotonię kamuflażu. Tak jak lubię nowoczesny sprzęt to niestety wszystko jest albo w malowaniu z Iraku/Afganistanu albo NATO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Listopada 2020 Share Napisano 8 Listopada 2020 No widzę że się już rozkręciłeś po latach zapomnienia. Nic tylko czekam aż zobaczę je na żywo. Od siebie to jakaś minimalna ilość kurzu by się przydała tu i tam. Wracasz aktywnie do klubu czy na razie tylko modelowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 8 Listopada 2020 Autor Share Napisano 8 Listopada 2020 6 minut temu, bazylms napisał: No widzę że się już rozkręciłeś po latach zapomnienia. Nic tylko czekam aż zobaczę je na żywo. Od siebie to jakaś minimalna ilość kurzu by się przydała tu i tam. Wracasz aktywnie do klubu czy na razie tylko modelowanie? Hej Jak na razie to tylko modelowanie, nadal pracuje na zmiany wiec w tygodniu jestem zajęty, może na jakieś wystawy się wybiorę ale to po wirusie. Z tym kurzem to powoli, jeszcze dużo muszę sobie przypomnieć a sam wiesz ze to łatwo przedobrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Listopada 2020 Share Napisano 8 Listopada 2020 bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 8 Listopada 2020 Autor Share Napisano 8 Listopada 2020 1 godzinę temu, bulik58 napisał: grafiti to kalki na ebay kupione. mozna wiedziec na ktorym Ebayu trzeba podobnych rzeczy szukac? Kupione na ebay.co.uk, z Hiszpani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 8 Listopada 2020 Share Napisano 8 Listopada 2020 Konterner - 6+ Ciągnik - 5 za wykonanie, 4 za malowanie, bo układ plan jakiś taki nijaki - brakuje brązowego i to sporo, brudzenia brak więc bez oceny. Podoba się i to bardzo, ale układ plam "nie ten teges" i czyścioch odcina się od ładnie zmęczonego kontenera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi