gulus Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Jeżeli wykluczyć nagły atak ślepoty z mojej strony, to wygląda, że podwozie zostałe wklejone poprawnie. Jeszcze trochę zabawy z malowanie będziesz miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 30 Lipca 2006 Autor Share Napisano 30 Lipca 2006 To nie problem Moze wieczorem pokaze foty:] Lepiej powiedzcie jak malujecie, koła bo z tym będę miał problem żeby było równo i ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riddick Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Witam! Jeśli myślisz o polskiej 16-tce to może to Ci jakoś pomoże: Co do planów z miniRepliki nr.48 to jest tam wersje D (nb. 4076) Co do wer. C (nb.4040) to jeszcze takie fotki kiedyś wygrzebałem: http://www.magnum-x.pl/pol/index.php?option=com_content&task=view&id=318&Itemid=75 Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Kagero wydalo dwie monografie F-16. Jedna dotyczy bezposrednio polskiego Falcona (dolaczona jest plyta DVD z filmem i zdjeciami). Drugi zeszyt jest zbiorem zdjec glownie wersji Block 50/52. Do niego dolaczone sa z kolei kalki do polskiej wersji (szachownice i numer 4040). Tu sa linki: KLIK 1 KLIK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 31 Lipca 2006 Autor Share Napisano 31 Lipca 2006 Miej wiecej tak mi wyszlo malowanie (zdjecia troszku lipne bo oswietleni do bani) http://img189.imageshack.us/img189/1992/obraz015cm7.jpg Nie bijcie to moj drugi model w zyciu,jutro jak bedzie slonko to zrobie pare zdjec do oceny. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roberto Napisano 6 Sierpnia 2006 Share Napisano 6 Sierpnia 2006 Przemek ten model malujesz aerografem ? Czy to tylko jakieś złudzenie ten rozprysk farby na ostatniej fotce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi