Headhunter88 Napisano 19 Listopada 2020 Share Napisano 19 Listopada 2020 Witam po długiej przerwie. Dla znawców tematu śmigłowców uderzeniowych od Kamova-który model przeznaczyć na trenażer, a który na model wyjściowy? Mam KA-50 w 1:72 z Italeri i ze Zvezdy, który myślicie zrobić jako pierwszy jako poligon dla ewentualnych błędów w malowaniu, niedoróbkach itp, a który jako drugi, czyli już model na czysto z pasującym modelarzowi spasowaniem, mniejszą ilością poprawek, szlifów lepszą kalkomanią itd,? Dzięki za wszelkie podpowiedzi z góry. PS. Od razu uprzedzam, że odpuszczam na 100% zestaw z Hobbybossa ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 19 Listopada 2020 Share Napisano 19 Listopada 2020 Sklejałem Ka-52 Italerki i nie było z nim żadnych problemów. Myślę że ich Ka-50 jest na równie dobrym poziomie, i będzie lepszym modelem wyjściowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 19 Listopada 2020 Share Napisano 19 Listopada 2020 Zvezda jest lepszym modelem, ale ma gorsze kalki. Tak samo w przypadku Ka-52. Zresztą generalnie by się przydały na rynku nowe modele Ka-50/52 i Mi-28 - modele Zvezdy nie są wybitne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 19 Listopada 2020 Share Napisano 19 Listopada 2020 Wszystko w temacie z kamova tylko zvezda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 21 Listopada 2020 Autor Share Napisano 21 Listopada 2020 Super dzieki za wszystkie podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Listopada 2020 Share Napisano 22 Listopada 2020 13 godzin temu, Headhunter88 napisał: Super dzięki za wszystkie podpowiedzi Nie ma za co... miło będzie znowu zobaczyć kamova na warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi