Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Gondole silnikowe wyprowadzone, rozpoczałem pierwsze malowanki, na pierwszy rzut wirnikIMG_20210301_233125.thumb.jpg.30a25b35c4fe0d6c7f0e4d8d2a7c2032.jpg

• Like 4
Napisano

Tak patrząc z tej perspektywy to nie zdawałem sobie sprawy, że te łopaty są tak nieproporcjonalnie szerokie w porównaniu do np. Mi-2. Mam pytanie przy okazji, gdzieś tam na Foru czytałem że kabinki przecieracie jakimiś specyfikami, nie mogę nic takiego znaleźć w sklepach, albo nie umiem. Czy Ty też "przemywasz" swoje oszklenia i dopiero doklejasz ? Jeśli tak, to czym ?

Napisano

Jedni moczą w sidoluxie inni w hiszpańskim siuwaksie " gauzy agent". Ja próbowałem w tym pierwszym. Zachwycony nie byłem, więc nie używam. Czasami jak szkło jest marnej jakości przetre papierem ściernym i pastæ polerską

• Like 1
  • 1 month later...
Napisano

te wydechy nie sa skopane - tylko zestaw italki ma wersje wcześniejsza a te wyloty są z późniejszych wersji. na mw jest moja cobra z Tajwanu ale nie taka mniamuśna jak ta.

• Like 1
Napisano

Faktycznie, musiało być coś takiego, znalazłem fotkę wyprodukowanej Dobry w 1986 roku, zmodernizowanej do wersji NTS z takimi wydechami. 

ah-1w_marines.jpg.da3cd97a24f6ed8efbb4c5a545359b61.jpg

• Like 2
Napisano

Sz6bka wrzuta, Conrad dostala kolorki od AK Real Color. Nie wiem czy ten brąz jest real, na każdym zdjęciu wyglądał inaczej. Do tegokalkomanie HiDecal Line

WIP AH-1 Italeri 1:72

Teraz łoszyk, delikatne brudzenie, galanteria od mastera i finito.

• Like 5
Napisano (edytowane)

Pprrr szalony...

Może byś tak kabinę przykleił do kadłuba... Przynajmniej w miejscach gdzie się nie otwiera :wpier:

3861283.thumb.jpg.53bde31ff4a1f1a26aabc75bc37434a0.jpg

Pod szybą pilota nie powinno być takiej szczeliny, i z drugiej strony u strzelca...  To łączenie kabiny i nosa też mógłbyś poprawić tam niema szczeliny.

Włożyłeś w ten model kupę fajnej roboty, nie odpuszczaj na koniec :szampan1:

Edytowane przez Mitrandir
Napisano

A to tak nie powinno byc? 

Grzechu wszystko pod kontrolą, szkło wsadzone na scisk póki co

Napisano
5 godzin temu, Moses napisał:

A to tak nie powinno byc? 

Grzechu wszystko pod kontrolą, szkło wsadzone na scisk póki co

I malujesz przed szpchelem? :haha:

Napisano

Jakim szpachelem?