Moses Napisano 2 Marca 2021 Autor Share Napisano 2 Marca 2021 Gondole silnikowe wyprowadzone, rozpoczałem pierwsze malowanki, na pierwszy rzut wirnik 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 2 Marca 2021 Share Napisano 2 Marca 2021 Tak patrząc z tej perspektywy to nie zdawałem sobie sprawy, że te łopaty są tak nieproporcjonalnie szerokie w porównaniu do np. Mi-2. Mam pytanie przy okazji, gdzieś tam na Foru czytałem że kabinki przecieracie jakimiś specyfikami, nie mogę nic takiego znaleźć w sklepach, albo nie umiem. Czy Ty też "przemywasz" swoje oszklenia i dopiero doklejasz ? Jeśli tak, to czym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Marca 2021 Autor Share Napisano 2 Marca 2021 Jedni moczą w sidoluxie inni w hiszpańskim siuwaksie " gauzy agent". Ja próbowałem w tym pierwszym. Zachwycony nie byłem, więc nie używam. Czasami jak szkło jest marnej jakości przetre papierem ściernym i pastæ polerską 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 6 Kwietnia 2021 Share Napisano 6 Kwietnia 2021 te wydechy nie sa skopane - tylko zestaw italki ma wersje wcześniejsza a te wyloty są z późniejszych wersji. na mw jest moja cobra z Tajwanu ale nie taka mniamuśna jak ta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 7 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2021 Faktycznie, musiało być coś takiego, znalazłem fotkę wyprodukowanej Dobry w 1986 roku, zmodernizowanej do wersji NTS z takimi wydechami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 11 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2021 Sz6bka wrzuta, Conrad dostala kolorki od AK Real Color. Nie wiem czy ten brąz jest real, na każdym zdjęciu wyglądał inaczej. Do tegokalkomanie HiDecal Line Teraz łoszyk, delikatne brudzenie, galanteria od mastera i finito. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 12 Kwietnia 2021 Share Napisano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) Pprrr szalony... Może byś tak kabinę przykleił do kadłuba... Przynajmniej w miejscach gdzie się nie otwiera Pod szybą pilota nie powinno być takiej szczeliny, i z drugiej strony u strzelca... To łączenie kabiny i nosa też mógłbyś poprawić tam niema szczeliny. Włożyłeś w ten model kupę fajnej roboty, nie odpuszczaj na koniec Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez Mitrandir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 12 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2021 A to tak nie powinno byc? Grzechu wszystko pod kontrolą, szkło wsadzone na scisk póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 12 Kwietnia 2021 Share Napisano 12 Kwietnia 2021 5 godzin temu, Moses napisał: A to tak nie powinno byc? Grzechu wszystko pod kontrolą, szkło wsadzone na scisk póki co I malujesz przed szpchelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 12 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2021 Jakim szpachelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 12 Kwietnia 2021 Share Napisano 12 Kwietnia 2021 Tu nie powinno być szczeliny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi