Berni Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 (edited) Serwusik. Model powstał z zestawu: Academy 1304 - M151A1 Israel Defence Forces Shmira + Eduard 35512 M-151A1 Shmira + Legend LF1043 IDF M151A1 Detailing/Accessory set I lekkie siły uderzeniowe IDF : Pozdrawiam i do następnego . Edited November 28, 2020 by Berni 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Ładna kolekcja. Nie dajesz się namówić na lepsze zdjęcia, ale te idfy i tak wyglądają bardzo dobrze! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Fajna ekipa żuczków. Zawsze mi się ta wersja podobała. Wątpliwości mam trochę co do koloru pojazdu (uwzględniając oczywiście różnice ekranów i monitorów) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 @Berniczy Ty mieszkasz w chałupie bez okien? Weź Ty chłopie posłuchaj kiedyś woli ludu i zrób zdjęcia w świetle dziennym. Może teraz pora roku temu nie sprzyja, ale od czasu do czasu złapiesz trochę słońca. Już Ci pisałem kiedyś, napiszę po raz kolejny - Twoje modele naprawdę warte są lepszych fotografii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts