Berni Napisano 28 Listopada 2020 Share Napisano 28 Listopada 2020 (edytowane) Serwusik. Model powstał z zestawu: Academy 1304 - M151A1 Israel Defence Forces Shmira + Eduard 35512 M-151A1 Shmira + Legend LF1043 IDF M151A1 Detailing/Accessory set I lekkie siły uderzeniowe IDF : Pozdrawiam i do następnego . Edytowane 28 Listopada 2020 przez Berni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 28 Listopada 2020 Share Napisano 28 Listopada 2020 Ładna kolekcja. Nie dajesz się namówić na lepsze zdjęcia, ale te idfy i tak wyglądają bardzo dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 30 Listopada 2020 Share Napisano 30 Listopada 2020 Fajna ekipa żuczków. Zawsze mi się ta wersja podobała. Wątpliwości mam trochę co do koloru pojazdu (uwzględniając oczywiście różnice ekranów i monitorów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 30 Listopada 2020 Share Napisano 30 Listopada 2020 @Berniczy Ty mieszkasz w chałupie bez okien? Weź Ty chłopie posłuchaj kiedyś woli ludu i zrób zdjęcia w świetle dziennym. Może teraz pora roku temu nie sprzyja, ale od czasu do czasu złapiesz trochę słońca. Już Ci pisałem kiedyś, napiszę po raz kolejny - Twoje modele naprawdę warte są lepszych fotografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi