skikut87 Napisano 7 Grudnia 2020 Share Napisano 7 Grudnia 2020 Witam, od jakiegoś czasu poszukuje informacji na temat Panthery 225, niestety w Internecie można znaleźć tylko jedno jej zdjęcie a mianowicie to: a Pytań jest wiele choć by o rodzaj kamuflażu,... dotarłem co prawda do jednej czy dwóch interpretacji modelarskich tego okazu ale jakoś mnie nie przekonują.. Może któryś z kolegów na forum wie cos na temat tego egzemplarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 7 Grudnia 2020 Share Napisano 7 Grudnia 2020 Z ciekawości, czy wiadomo w jakim miejscu ten czoł został sfotografowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 7 Grudnia 2020 Share Napisano 7 Grudnia 2020 39 minut temu, Dudzio napisał: Z ciekawości, czy wiadomo w jakim miejscu ten czoł został sfotografowany? Niby w Ardenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 7 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2020 20 minut temu, Seb napisał: Niby w Ardenach. Zgada się 1944 teoretycznie 1 SS LSSAH Wacht am Rhein. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 7 Grudnia 2020 Share Napisano 7 Grudnia 2020 8 godzin temu, skikut87 napisał: ... 1944 teoretycznie 1 SS LSSAH ... . Nie mylcie jej z tą - Panther No.225 z 2./ SS-Pz.Rgt.1 - D-ca Rttf. Franz Prahm zniszczona w Stoumont 19 grudnia 1944 roku. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 7 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2020 38 minut temu, meser262 napisał: Nie mylcie jej z tą - Panther No.225 z 2./ SS-Pz.Rgt.1 - D-ca Rttf. Franz Prahm zniszczona w Stoumont 19 grudnia 1944 roku. Pozdrawiam Krzysztof nie miałem nawet zamiaru... pisząc to cytowałem opis dostępny w jednej książce i przy moim zdjęciu stąd słowo teoretycznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi