Kinia Napisano 7 Grudnia 2020 Napisano 7 Grudnia 2020 Drodzy modelarze, mój małżonek jest zapalonym modelarzem od lat. Chciałabym mu zrobić drobną niespodziankę i tak mi przyszło do głowy aby zgłosić go do konkursu. Mam jednak problem nie bardzo się orientuje gdzie co i jak a informacji w necie nie jest za wiele. Byłabym wdzięczna za jakieś podpowiedzi. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, Cytuj
DarkWing Napisano 7 Grudnia 2020 Napisano 7 Grudnia 2020 Dzień dobry 75 osób przeczytało ten post i nikt nie odpowiedział.... Nie dziwię się, bo chyba nikt nie zrozumiał Pani intencji. Chce Pani zgłosić męża do konkursu, jakiego konkursu ??? Pani Mąż ma brać udział w konkursie ? Chce Pani zorganizować konkurs ?? Proszę nieco jaśniej sformułować pytanie. 1 Cytuj
Kinia Napisano 8 Grudnia 2020 Autor Napisano 8 Grudnia 2020 Witam, W ramach niespodzianki chciałabym męża zgłosić do udziału w konkursie. Mój mąż specjalizuje się w modelarstwie samochodów rajdowych. Chciałam zapytać czy jest organizowany jakiś konkurs na 2021 r. czy mogą Państwo coś polecić. Pozdrawiam, Cytuj
Dorotka Napisano 8 Grudnia 2020 Napisano 8 Grudnia 2020 Z racji pandemii praktycznie wszystkie imprezy modelarskie zostały odwołane. Na 2021 kilka jest planowanych. Tu więcej na ten temat: http://www.toro-model.com.pl/pliki/imprezy2020.htm Cytuj
Chilar Napisano 8 Grudnia 2020 Napisano 8 Grudnia 2020 5 godzin temu, Kinia napisał: Witam, W ramach niespodzianki chciałabym męża zgłosić do udziału w konkursie. Mój mąż specjalizuje się w modelarstwie samochodów rajdowych. Chciałam zapytać czy jest organizowany jakiś konkurs na 2021 r. czy mogą Państwo coś polecić. Pozdrawiam, Uszanowanie. Proponuję zrobić tak. Proszę kupić model samochodu rajdowego w sklepie modelarskim intetnetowym i Samej zainicjować warsztat tj. zrobić i załączyć pierwsze zdjęcia zestawu, parę słów napisać. Model pod choinkę dodać link do warsztatu, login i hasło. Tutaj będzie taki konkurs jakiego mąż nie miał wcześniej. Pozdrawiam. Cytuj
cayman Napisano 8 Grudnia 2020 Napisano 8 Grudnia 2020 6 godzin temu, Chilar napisał: 6 godzin temu, Chilar napisał: Tutaj będzie taki konkurs jakiego mąż nie miał wcześniej. Pozdrawiam. Pełna gwarancja ,oj będzie się działo,będzie. Cytuj
Kinia Napisano 9 Grudnia 2020 Autor Napisano 9 Grudnia 2020 Dziękuję przemyśle temat i wrócę z odpowiedzią Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi