Kinia Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Drodzy modelarze, mój małżonek jest zapalonym modelarzem od lat. Chciałabym mu zrobić drobną niespodziankę i tak mi przyszło do głowy aby zgłosić go do konkursu. Mam jednak problem nie bardzo się orientuje gdzie co i jak a informacji w necie nie jest za wiele. Byłabym wdzięczna za jakieś podpowiedzi. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWing Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Dzień dobry 75 osób przeczytało ten post i nikt nie odpowiedział.... Nie dziwię się, bo chyba nikt nie zrozumiał Pani intencji. Chce Pani zgłosić męża do konkursu, jakiego konkursu ??? Pani Mąż ma brać udział w konkursie ? Chce Pani zorganizować konkurs ?? Proszę nieco jaśniej sformułować pytanie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinia Posted December 8, 2020 Author Share Posted December 8, 2020 Witam, W ramach niespodzianki chciałabym męża zgłosić do udziału w konkursie. Mój mąż specjalizuje się w modelarstwie samochodów rajdowych. Chciałam zapytać czy jest organizowany jakiś konkurs na 2021 r. czy mogą Państwo coś polecić. Pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotka Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Z racji pandemii praktycznie wszystkie imprezy modelarskie zostały odwołane. Na 2021 kilka jest planowanych. Tu więcej na ten temat: http://www.toro-model.com.pl/pliki/imprezy2020.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chilar Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 5 godzin temu, Kinia napisał: Witam, W ramach niespodzianki chciałabym męża zgłosić do udziału w konkursie. Mój mąż specjalizuje się w modelarstwie samochodów rajdowych. Chciałam zapytać czy jest organizowany jakiś konkurs na 2021 r. czy mogą Państwo coś polecić. Pozdrawiam, Uszanowanie. Proponuję zrobić tak. Proszę kupić model samochodu rajdowego w sklepie modelarskim intetnetowym i Samej zainicjować warsztat tj. zrobić i załączyć pierwsze zdjęcia zestawu, parę słów napisać. Model pod choinkę dodać link do warsztatu, login i hasło. Tutaj będzie taki konkurs jakiego mąż nie miał wcześniej. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayman Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 6 godzin temu, Chilar napisał: 6 godzin temu, Chilar napisał: Tutaj będzie taki konkurs jakiego mąż nie miał wcześniej. Pozdrawiam. Pełna gwarancja ,oj będzie się działo,będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinia Posted December 9, 2020 Author Share Posted December 9, 2020 Dziękuję przemyśle temat i wrócę z odpowiedzią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts