Jump to content

Recommended Posts

Posted

Drodzy modelarze,

mój małżonek jest zapalonym modelarzem od lat. Chciałabym mu zrobić drobną niespodziankę i tak mi przyszło do głowy aby zgłosić go do konkursu. Mam jednak problem nie bardzo się orientuje gdzie co i jak a informacji w necie nie jest za wiele. Byłabym wdzięczna za jakieś podpowiedzi. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc. 

Pozdrawiam,

Posted

Dzień dobry

75 osób przeczytało ten post i nikt nie odpowiedział....

Nie dziwię się, bo chyba nikt nie zrozumiał Pani intencji.

Chce Pani zgłosić męża do konkursu, jakiego konkursu ???

Pani Mąż ma brać udział w konkursie ?

Chce Pani zorganizować konkurs ??

Proszę nieco jaśniej sformułować pytanie.

• Like 1
Posted

Witam,

W ramach niespodzianki chciałabym męża zgłosić do udziału w konkursie. Mój mąż specjalizuje się w modelarstwie samochodów rajdowych. Chciałam zapytać czy jest organizowany jakiś konkurs na 2021 r. czy mogą Państwo coś polecić. 

Pozdrawiam,

Posted
5 godzin temu, Kinia napisał:

Witam,

W ramach niespodzianki chciałabym męża zgłosić do udziału w konkursie. Mój mąż specjalizuje się w modelarstwie samochodów rajdowych. Chciałam zapytać czy jest organizowany jakiś konkurs na 2021 r. czy mogą Państwo coś polecić. 

Pozdrawiam,

Uszanowanie. 

Proponuję zrobić tak. Proszę kupić model samochodu rajdowego w sklepie modelarskim intetnetowym i Samej zainicjować warsztat tj. zrobić i załączyć pierwsze zdjęcia zestawu, parę słów napisać. Model pod choinkę dodać link do warsztatu, login i hasło. Tutaj będzie taki konkurs jakiego mąż nie miał wcześniej. Pozdrawiam.

Posted
6 godzin temu, Chilar napisał:

6 godzin temu, Chilar napisał:

Tutaj będzie taki konkurs jakiego mąż nie miał wcześniej. Pozdrawiam.

Pełna gwarancja ,oj będzie się działo,będzie. :nauka2: